Teşekkür ederim hocam fakat 10.02.2020 deki yazı çok açık aslında buna rağmen ödemiyorlar ilginç bir şekilde bu sorunu çözmek istiyorum neden ödemediklerine dair resmi yazı mı istemeliyim nasıl bir yol izlemeliyim çünkü hakkımız bu birçok ilde veriliyor ve burda da verilmesini sağlamak istiyorum.
yazin dilekçeyi ek olarak yukarıdaki yazıyı ekleyin yazılı cevap versinler mecbur ödeyeceklerTeşekkür ederim hocam fakat 10.02.2020 deki yazı çok açık aslında buna rağmen ödemiyorlar ilginç bir şekilde bu sorunu çözmek istiyorum neden ödemediklerine dair resmi yazı mı istemeliyim nasıl bir yol izlemeliyim çünkü hakkımız bu birçok ilde veriliyor ve burda da verilmesini sağlamak istiyorum.
Haklısınız hocam hem bu mantıklı hem de adı geçen maddede dyk kulüp ve belletmenlikten bahsediliyor dyk ve belletmenliğe ücret verip kulüp konusunu reddetmeleri cidden ilginç bir şekilde çözeceğimi umuyorum.Kulup ders saati dışında yapılır, btr ders saatlerinde. Yani en kisa mantigi bu. Anlamak icinde liyakatli ve iyi niyetli yönetici lazim karsimizda.
Sınıf öğretmeniliği eğitim-öğretim saatleri içinde olduğu düşünüldüğünden ve yazıda da geçmediğinden alınamaz diye biliyorum. Bunun için ayrı başlık açabilirsiniz hocam kulüp konusu dağılmasınpeki sınıf rehber öğretmeni görevi yürütülebilir mi ve ek dersi alınabilir mi?
hocam ikiside birbirine benzeyen durumlar diye yazdım hocamSınıf öğretmeniliği eğitim-öğretim saatleri içinde olduğu düşünüldüğünden ve yazıda da geçmediğinden alınamaz diye biliyorum. Bunun için ayrı başlık açabilirsiniz hocam kulüp konusu dağılmasın![]()
Hocam ikisi birbirine benzettikleri için vermiyorlar biraz da kulüp ek dersini, yazıda kulüp açıkça belirtilmiş bunun üzerine gidelim vermeyen bölgelerde ve ayrıca yazıya göre sınıf eğitim-öğretim saatleri içinde sayıldığından vermek isteseler de almayabilirsiniz görev verilemez ibaresi net.hocam ikiside birbirine benzeyen durumlar diye yazdım hocam
Hocam direkt olarak yazıyı kabul ettiler mi peki farklı bir yol izlediniz mi? Hangi il diye sorsam ayrıca ?kulüp ücreti alıyor sunuz hocam
Hocam direkt olarak yazıyı kabul ettiler mi peki farklı bir yol izlediniz mi? Hangi il diye sorsam ayrıca ?
Hocam kulüp faaliyetlerini toplum hizmeti planı çerçevesinde planlı bir şekilde yap ve tüm yaptığın faaliyetleri "okul çıkışı ders saatleri dışında" olacak şekilde belgelendir. Sonra ödemezseler yukarıdaki yazı ile birlikte ödenmesi için dilekçe yaz silsile yolunu takip ederek devam et. Bakalım ne yapacaklar.Teşekkür ederim hocam fakat 10.02.2020 deki yazı çok açık aslında buna rağmen ödemiyorlar ilginç bir şekilde bu sorunu çözmek istiyorum neden ödemediklerine dair resmi yazı mı istemeliyim nasıl bir yol izlemeliyim çünkü hakkımız bu birçok ilde veriliyor ve burda da verilmesini sağlamak istiyorum.
Teşekkür ederim hocam sözlü değil yazılı bir cevap isteyeceğim mecburen dediğimHocam resmi yazı var mecbur kabul edecekler. Samsun
böyle bir yol gösterimine ihtiyacım vardı açıkcası gayet ayrıntılı güzel bir açıklama için çok teşekkür ederim sizeHocam kulüp faaliyetlerini toplum hizmeti planı çerçevesinde planlı bir şekilde yap ve tüm yaptığın faaliyetleri "okul çıkışı ders saatleri dışında" olacak şekilde belgelendir. Sonra ödemezseler yukarıdaki yazı ile birlikte ödenmesi için dilekçe yaz silsile yolunu takip ederek devam et. Bakalım ne yapacaklar.
Mebe yazip bilgi isteyin hocam. O size yeterli olurHaklısınız hocam hem bu mantıklı hem de adı geçen maddede dyk kulüp ve belletmenlikten bahsediliyor dyk ve belletmenliğe ücret verip kulüp konusunu reddetmeleri cidden ilginç bir şekilde çözeceğimi umuyorum.
Resmi yazıya göre ek olarak kulüp de alması gerekiyor hocamBtr haftalık 18 saat ekders + 3 saat de nöbet tutuyorsa onun ücretini alir.