BTR istifa.

Kodla Büyü
Merhaba değerli hocalarım,
Okulumda BTR olarak görevliyim. BTR görevimden istifa etmek istiyorum. Süreç ile ilgili bilgisi olan meslektaşlarımdan yardım istiyorum. Mazaret sunmak zorunda mıyım?

Ailevi neden yaz, sağlık sorunların nedeniyle vs yaz yolla hocam. Raporunu vs kimse sormaz. Okuluna dilekçe verip görevlendirmenin iptalini arz edersin. Uygun görüş valilikten gelene kadar göreve devam edersin. Hiç btrden iptal ettiren görmedim ama sanırım sorun çıkarmazlar.

Ben iptal ettirmiştim hocam...ailevi ve sağlık sorununu dile getirmiştim dilekçede. Süreç biraz uzayabiliyor yalnız. 1,5 ay gibi bir sürede cevap gelmişti.

Ben de bu şekilde yazmıştım hocam. Ailevi ve özel sebeplerden dolayı görevimden istifa etmek istiyorum. Kabul edildi hemen.

Çocuğumun sağlık sorunları sebebi ile ben de görev iptali istemiştim, 1-2 hafta içinde kabul edilmişti.

Teşekkür ederim sayın hocalarım. Açıkçası okul idaresinin tavrını da merak ediyorum. Sonrasında sıkıntı yaşatırlar mı bilmiyorum.

Ben istifa etmek istediğimde olmaz demişti ilde görevli arkadaş. Rapor vs sunman gerekir demişti. Mecbur beklemiştim diğer dönemi. İdarenizi ise en iyi siz bilirsiniz. Ben de artık almıyorum btrlik. Ama her iş yine buluyor tabi.

Ben istifa etmek istediğimde olmaz demişti ilde görevli arkadaş. Rapor vs sunman gerekir demişti. Mecbur beklemiştim diğer dönemi. İdarenizi ise en iyi siz bilirsiniz. Ben de artık almıyorum btrlik. Ama her iş yine buluyor tabi.
yapma hocam ayaklarını alıştırırsan sana görevinmiş gibi davranırlar insan oldugunu dinlenmeye ihtiyacın olduğunu hissettir dozunu gittikçe arttırarak

Ailevi ve saglik sorunları sebebi ile görevlendirme iptalini istiyorum demistim ve kabil edilmisti

Ben de iptal ettirmek istedim. Okul müdürü kabul etmedi. Ben de kibar bir dille 2. dönem başvurmayacağımı söyledim. Yine olmaz diyor.

Ben de iptal ettirmek istedim. Okul müdürü kabul etmedi. Ben de kibar bir dille 2. dönem başvurmayacağımı söyledim. Yine olmaz diyor.
sen dilekçeni verdiğin zaman onu üst makama göndermek zorundadır sonucu da onu ilgilendirmez, valiliğe şikayet et makam atla
biraz hoplatsınlar bayenfendiyi.(kabul etmediğine göre suçunu biliyor dal...ma yukarıya gitmesi aleyhine olur duyulsun istemediği pislikleri de vardır)

Son düzenleme:
bırakma sebebiniz nedir hocam özel değilse söyleyebilir misiniz , bizim okula da yeni bi müdür geldi bu sene sanırım beni de bıraktıracak köy okula 5 gün getirme derdinde zorunlu hizmetimiz bitmiş ne zorluyorsun dimi arkadaş, neymiş btr başvuru formunu imzalamam diyor öyle bi hakları yok arkadaşlar oluru veren vali müdürün yapacağı orda bilgisayar öğretmeni olup olmadığınızı teyit etmek o kdar. siz başvuru yapıyorsunuz hangi okulu isterseniz yazmak en doğal hakkınız. bende dedim hangi okulda akıllı tahta daha fazla ise oraya görevlendirilmemiz lazım. 21 saat dersiniz yoksa sizi kendi okuluzda tutamazlar ama işte dur bakalım ne olacak sonuç şu an satranç oynuyoruz

bırakma sebebiniz nedir hocam özel değilse söyleyebilir misiniz , bizim okula da yeni bi müdür geldi bu sene sanırım beni de bıraktıracak köy okula 5 gün getirme derdinde zorunlu hizmetimiz bitmiş ne zorluyorsun dimi arkadaş, neymiş btr başvuru formunu imzalamam diyor öyle bi hakları yok arkadaşlar oluru veren vali müdürün yapacağı orda bilgisayar öğretmeni olup olmadığınızı teyit etmek o kdar. siz başvuru yapıyorsunuz hangi okulu isterseniz yazmak en doğal hakkınız. bende dedim hangi okulda akıllı tahta daha fazla ise oraya görevlendirilmemiz lazım. 21 saat dersiniz yoksa sizi kendi okuluzda tutamazlar ama işte dur bakalım ne olacak sonuç şu an satranç oynuyoruz
btr de olsan hiç bir işi adam akıllı yapma seni 7 düvele reklam eder sonunda da norm fazlası olarak il veya ilçeye bildirir postalamaya çalışır
müdürlerin unuttukları bir şey var o sıcak koltuklara geçmeden önce kendileri de öğretmendiler bunu unutuyorlar, müdür veya yardımcı koltuğunun altlarına yapıştığını sanıyorlar(namuslu şerefli dürüst saygılı sevgili olanlar var ve onlar hariç) halbuki ne kadar sağlam yapışırsa o kadar kaba etten koparacak koltuğu ayırınca

Müdürün kabul etmeme yetkisi mi varmis dilekceyi. ikinci dönem btr icin dilekce vermeyince nasil yapacak gorevlendirmeyi? Hani bu tür görevlendirmede isteklilik esastir ya. Yönetici nasil oluyorlar bu bilgi ile şaşırıyorum açıkçası.

2. Dönem başvuru yapmayın bakalım nasıl olmazmış. Zorla değil ki. En fazla artistlik yapmaya kalkar ama ihtiyaç duyunca sizde işi yapmayınca olan yine onlara olur. 2 dönemdir istemedim idare de sağolsun sıkıntı etmedi. Ufak tefek işlerde de yardımcı oluyorum. Dersim yoksa evdeyim. Rahatım. Btr iken de rahattım idarem iyi şükür olsun ama kafam rahat öğretmenliğin tadını çıkarıyorum kültürcüler gibi.

Sayın hocam geçenlerde dersim yokken biraz geç gittim okula. Geçten kastım 5 dk. İlk ders 8 de başlıyor. O gün dersim yok ama müdür yardımcısı arayıp bir güzel azarladı. Ben de hocam çocukları okula bıraktım bu 5 dk içinde hangi tahtada ne problem çıktı. Bu nasıl tavır dedim. İdareyle zıtlaşmayın bu konuda dedi. Artık hiç çalışasım kalmadı. Biraz da sağlık sorunları yaşıyorum.

Sayın hocam geçenlerde dersim yokken biraz geç gittim okula. Geçten kastım 5 dk. İlk ders 8 de başlıyor. O gün dersim yok ama müdür yardımcısı arayıp bir güzel azarladı. Ben de hocam çocukları okula bıraktım bu 5 dk içinde hangi tahtada ne problem çıktı. Bu nasıl tavır dedim. İdareyle zıtlaşmayın bu konuda dedi. Artık hiç çalışasım kalmadı. Biraz da sağlık sorunları yaşıyorum.
Onlar idareci değilmiş hocam yöneticiymiş. Kendilerinin daha fazla açığı olduğunun farkındalar ama dokunulmaz sanıyorlar kendilerini.

Doğru söylemiş hocam idareyle zıtlaşmayın, çalıyı dolaşın. Siz BTR görevinden istifanızı talep edin. Böyle idareyle BTR görevi yerine getirilmez.

babanız dayınız amcanız sendikanız yok mu her yere anlatın bunu o idarecikçiği bir şeye benzetsinlerde aklı başına gelsin.

Ya işte bizde 4 5 öğretmen müdürü şikayet etti mobing yapıyor diye o okulda müdürü başka okula gönderdiler sürdüler. Ama işte birlik olmak lazım idareler bu dönem de resmen cozuttu bir okulda okul logosuna adamlar direk ampulü koydular yani artık daha ne yapacaklar bilmiyorum bugün Suriyeli veli geldi mudur yardımcısını azarlıyor kadın zor tuttu kendini velinin üstüne yürüyecekti. Yani olan yine biz öğretmenlere oluyor en iyisi görevi bırakmak hocam yazin dilekçeyi verin haklısıniz

Gönüllükle görevlendirilen BTRde bile ne tavırlar neler oluyor. Bir de kadrolu BTR olsun isteyenler var. Öyle olsa bize iyice teknisyen gibi davranırlar. İtiraz etmesi zor olur. Gönüllü olunca hiç olmazsa nazımız, BTR olmama gibi kozumuz var.

Ya işte bizde 4 5 öğretmen müdürü şikayet etti mobing yapıyor diye o okulda müdürü başka okula gönderdiler sürdüler. Ama işte birlik olmak lazım idareler bu dönem de resmen cozuttu bir okulda okul logosuna adamlar direk ampulü koydular yani artık daha ne yapacaklar bilmiyorum bugün Suriyeli veli geldi mudur yardımcısını azarlıyor kadın zor tuttu kendini velinin üstüne yürüyecekti. Yani olan yine biz öğretmenlere oluyor en iyisi görevi bırakmak hocam yazin dilekçeyi verin haklısıniz
hocam biz de 6 öğretmen böyle bir süreç başlattık. sonuçlanması ne kadar sürüyor acaba

Nasıl başlarsanız öyle gidiyor hocam . İyi niyetinizi suistimal ediyorlarsa tavrınızı takının .

hocam biz de 6 öğretmen böyle bir süreç başlattık. sonuçlanması ne kadar sürüyor acaba
hocam müdür atamalarında yazın sonuçlandı müdür normal yer değiştiriyor gibi biliyorlar işin içinde olmayanlar. Yani ikinci dönem başladı desek süreç tam ikinci dönemi kapsadı,

İlçe direk ile attı topu hocam, ilçede kalırsa yapmazlar gibi düşünün ama ile gönderilirse dosya büyü kihtimal alırlar görevinden

Gönüllükle görevlendirilen BTRde bile ne tavırlar neler oluyor. Bir de kadrolu BTR olsun isteyenler var. Öyle olsa bize iyice teknisyen gibi davranırlar. İtiraz etmesi zor olur. Gönüllü olunca hiç olmazsa nazımız, BTR olmama gibi kozumuz var.
Görevlendirme olduğumuz için bu oluyor zaten hocam,kadromuz yapacağımız iş belli olursa hiç bir sıkıntı çıkmaz.Nöbet ayrı dert,kulüp ayrı dert vs. Ayrıca çoğumuzun ders saati 10 u zor geçiyor veya geçmiyor,mecburuz yani , ders saatimizin de artmayacağı kesin,umarım rotasyon gelip ders saati yüksek bir okula geçerim btr olmak zorunda kalmam.

hocam müdür atamalarında yazın sonuçlandı müdür normal yer değiştiriyor gibi biliyorlar işin içinde olmayanlar. Yani ikinci dönem başladı desek süreç tam ikinci dönemi kapsadı,

İlçe direk ile attı topu hocam, ilçede kalırsa yapmazlar gibi düşünün ama ile gönderilirse dosya büyü kihtimal alırlar görevinden
anladım hocam çok teşekkür ederim. bizim ilden müfettiş geldi direk umarım dediğiniz gibi sonuçlanır

Arkadaşlar ben de BTR'den istifa etmek istiyorum. 2. dönemi de bekleyemeyeceğim. Diyelim ki müdüre dilekçemi verdim müdür de kabul etti. BTR görevimin sonlanışı dilekçeyi verdiğim gün mü geçerlidir yoksa valilikten cevap gelince mi?

Meslek lisesi deyim akıllı tahta PC yapmıyorum bölümdeki yapan arkadaş olursa da bu btr görevi üstlenmeyi diyorum. Okul mudurumede aynı şekilde bu bir btr görevidir diyorum.
Naçizane önerim 1 dönem protesto edip almayın 3 5 kişi değil örgütlü bir şekilde almayın Türkiye geneli bakın nasıl düzenlemeler peşi peşine gelecek.

BBNET
Geri