BTR görevlendirmesi hakkında

Kodla Büyü

bil_tek&yaz

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar,
Bulunduğum ilde ikili eğitim yapan okullara bu dönem tek görevlendirme yapıldı. Geçen dönem ve öncesinde sabahçı öğlenci şeklinde yapılıyordu. Diğer arkadaşın puanı benden yüksek olduğu için bende başka bir okul tercih etmek zorunda kaldım oraya da başka birisi görevlendirildi.
Görevlendirilen kişi kendi okulunu istemeden başka bir yere görevlendirelebilir mi? Kendi okulunda tek BT Öğretmeni. Okulunda etkileşimli tahta ve BT sınıfı mevcut. Öncelik kendi okulu diye biliyorum. (Kendi okuluna da hiçbir görevlendirme olmamış. Proje okulu)
Şimdi bu kişi ile aynı okulu tercih ettik diyelim öncelik kimde olur?
Görevlendirme yapılırken neye göre görevlendirildiği şüpheye yer vermeden açıkça yazılması gerekmiyor mu? (Hizmet puanı veya Yüksek lisans önceliği gibi)

Kendi okulunda 21 saat ve uzeri ders varsa baska okula görevlendirme yapılamaz diger durumda baska okula görevlendirme ile ilgili engel goremedim yonetmelikte. Birden fazla istek varsa oncelikle branş bilisim olacak, sonra doktora, yuksek yapan oncelikli en sonra puan diye aklimda. Yönetmelikte açık yazıyor hocam bu siralama.

Kendi okulunda 21 saat ve uzeri ders varsa baska okula görevlendirme yapılamaz diger durumda baska okula görevlendirme ile ilgili engel goremedim yonetmelikte. Birden fazla istek varsa oncelikle branş bilisim olacak, sonra doktora, yuksek yapan oncelikli en sonra puan diye aklimda. Yönetmelikte açık yazıyor hocam bu siralama.
Hocam takıldığım nokta kendi okulu varken başka bir yer istenebilir mi?
Bir de btr görevlendirlmeleri açıklanırken neye göre görevlendirme yapıldığı açıkça belirtilmesi gerekmiyor mu? Mesala ikimizde aynı okulu istemişiz hizmet puanı kimin fazla mesala

Hocam takıldığım nokta kendi okulu varken başka bir yer istenebilir mi?
Bir de btr görevlendirlmeleri açıklanırken neye göre görevlendirme yapıldığı açıkça belirtilmesi gerekmiyor mu? Mesala ikimizde aynı okulu istemişiz hizmet puanı kimin fazla mesala
Bizim başvuru formunda 1. Tercih zorunlu olarak kendi okulumuz yer alıyor. 2 ve 3 isteğe bağlı olarak farklı bir okul yazılıyor.

IMG_20250211_002701.webp

Yeğitek 07.01.2025 tarihli Fatih BTR görevinin güncellenmesi konulu yazıda aradığım cevabı buldum.

Kendi okulunu istemediği halde benim görevlendirme istediğim okula görevlendiriliyor. Bu konu ile ilgili ne yapabilirim. Nereye şikayet edebilirim, dava açabilir miyim?

BBNET
Geri