BTR görevlendirme durumu iller

Kodla Büyü

birarti1

Seçkin Üye
Seçkin Üye
merhaba arkadaşlar, merak ettim, işlerin yolunda ve düzgün yürüdüğü illeri öğrenmek istiyorum, en azından görevlendirmeler açısından,
15 Eylül itibari ile görevlendirmelerin yapıldığı veya
siz çalışın müdürünüz ek dersinizi yazsın görevlendirmeleriniz 15 Eylül itibari ile geriye dönük yapılacak durumda olan iller hangileridir.

Ordu seminer döneminde dilekçeleri aldi. Olur ekime doğru geldi ama ekdersi eylül basindan başlattılar(18 olarak)

Yozgat seminer doneminde yaptı.Btr çıktı çıkalı bugüne kadar ek ders açısından hiç mağdur olmadık.

Düzgün yapılmayan illere ilk örnek benden gelsin :!: ANKARA :!:
Her sene sorunsuz yapılan görevlendirme bu sene keyfi bir uygulamayla (öyle değilse dahi bizlere birşey söylenmiyor) ortaokullara yapılmadı.

Mersin 1 ekimden sonra yaptı. 1 Ekimi baz aldı.
Bazı ilçelerde de ortaokula btr verilmedi.

sesumut' Alıntı:
Her sene sorunsuz yapılan görevlendirme bu sene keyfi bir uygulamayla (öyle değilse dahi bizlere birşey söylenmiyor) ortaokullara yapılmadı.
atama birimine yeni bir memur atanmıştır,
kendi içtihatını buyurmuştur,
aklınca devleti kazanca geçirmiştir,
en vahimide ilgili amiri bunu yemiştir,
ve vatan kurtarılmıştır,
onlara sorarsan çok büyük bir iş becermişlerdir hocam.

vallahi Rize'de de şimdiye kadar pek sıkıntı olmuyordu açıkçası en azından bu mevzu,
eğitim-öğretimle beraber geriye dönük görevlendirmemiz çıkıyordu, ek ders mağduriyeti yaşamıyorduk, en azından il merkezindeki arkadaşlar, çünkü ilçeler kendi içtihatlarını buyuruyor,

Rize-MEM resmi web sitesi, bu sitede 2 Eylül 2014 tarihli duyuru aşağıdaki linktedir,
http://rize.meb.gov.tr/www/bilisim-teknolojileri-rehberligi-btr-gorevlendirmesi/icerik/921
bizlere yani Rize'dekilere diyorlarki siz yapın BTR başvurunuzu biz görevlendirmenizi 15 Eylül 2014-23 Ocak 2015 arası yapacağız,(Önemli açıklamalar madde 1, birde utanmadan adamı söver gibi tarihleri kalın yazıyorlar, aman ha vazifenizi aksatmayın)
bizler başvurumuzu yaptık, 15 Eylülden sonra okullarda mesaimizi harcadık, iş ek ders almaya gelince ay sonu, sizlerin görevlendirmelerinizi 1 Ekim tarihi ile çıkartacağız diyorlar,

şimdi biz Rize'dekiler ilgili linkteki yazıyı dikkate alarak başvuru yaptık, yazıya göre vazifemizi icra ettik, sorumluluk gösterdik, demekki hata yapmışız,
şayet ben haklıysam, benim hakkım amirinden memuruna kadar birinin üzerine geçtiyse hakkımı helal etmiyorum.

Muğla bu konuda çok iyi çalıştı. Seminer dönemi başlangıcında oldu bitti. İl koordinatörü sağolsun bu konuda çok hassas. Bilgilendirmeler de iyi.. İlk defa BTR oldum. Forumdakileri okuyunca açıkçası şaşırdım..

Erzincan bu konuda çok berbat yine ekimi buldu yapmaları ki hala valilik onuru gelmedi... Çok büyük şehiriz ya yetişmiyor işte ne yaparsın...

birarti1' Alıntı:
sesumut' Alıntı:
atama birimine yeni bir memur atanmıştır,
kendi içtihatını buyurmuştur,
aklınca devleti kazanca geçirmiştir,
en vahimide ilgili amiri bunu yemiştir,
ve vatan kurtarılmıştır,
onlara sorarsan çok büyük bir iş becermişlerdir hocam.

:alkis: :+1:

(diğer illerde de aynı mıdır bilmiyorum ama İstanbul ve Ankara'da ne zaman ili arasanız verdikleri cevap
"hocam gece 2'lere kadar çalışıyoruz. çok yoruluyoruz" gece 2 nedir arkadaş "sistem kabul etmiyo" klişesi gibi)

Kadro vermiyorlar onu anladıkta. en azından görevlendirmeyi belli bir standartta yapsalar kimsede bu sıkıntıları yaşamasa :?

BBNET
Geri