BTR Görevinin iptal edilmesi

Kodla Büyü

bellagio

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Değerli Hocalarım bugün itibariyle formatör görevlendirmem yapıldı fakat müdür yardımcısı olma gibide bir durumum var malum görevlendirmeler aralık ayının 19 unda yapılacak o zamana kadar formatör olarak çalışıp aralık ayında görevlendirmemi iptal edebilir miyim bu arada btr görevimde kendi okulumda

Hocam valilik oluru geldiği anda BTR görevi düşer. Benzer bir durum benim de başımda.

MADDE 10 :Uzerlerinde asaleten, vekaleten veya geçici gorevlendirmeyle yoneticilik gorevi
bulunanlar, valilik oluruyla geçici veya surekli başka bir gorev için
gorevlendirilenler bu gorevlerinden aynlmadıkları surece, ayrıca sozleşmeli
ögretmenler ve asker ogretmenler, bilişim teknolojileri rehber ogretmeni olarak
gorev lendirilmeyecektir.

hocam söylediğiniz madde btr görevlendirmeden önceki zaman diliminde geçerli sonrası için bir madde yok

Aynı durumdayız hocam.
15 Eylül'den beri BTR olarak farklı okula gittim. Aynı zamanda kendi okulumda dersime giriyorum.
Ama müdür yardımcılığı onayları geldiği gün veya tebliğ tarihinden itibaren BTR otomatikman düşer, ilgili okulda müdür yardımcısı olarak göreve başlamış oluruz.

eski görevin üzerine yeni görev geldiğinde eskisi otomatik olarak düşer. problem olmaz müdür yardımcısı olduğunda BTR olmaz artık.

Geçen yıl ben de aynı durumdayım. Md Yrd görevlendirme kasımda gelince btr görevim bitti..

Vay bee, ne çok Md. Yrd. Bilişimci arkadaşımız varmış. Desenize artık Bilişimciler idari görevlere gelmeye başladı. :+1:

BBNET
Geri