BTR görevi almalımıyım?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dluffy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

dluffy

Site Gezgini
Mrb arkadaşlar kendi okulumda tek bilişim öğretmeniyim. Bu sene 28 saat dersim olacak. Btr görevi almamayı düşünüyorum. Ancak okula bu sene akıllı tahta geldi. Bunların sürekli sorun vereceğini biliyorum. İdarede benden bunlara da bakmamı isteyecek. Yani onlarla aram çok da kötü olsun istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

"ancak idareyle kötü olmak da istemiyorum" diyerek kendi sorunuzun cevabını kendiniz vermişsiniz hocam. bize BTR göreviniz hayırlı olsun demekten başka birşey kalmıyor.

madem idare senden yapmanı isteyecek ve madem ıdare ıle arayı bozmamak ıstıyosun kı bu senin net bişekilde bu benim görevim değil diyemeyecegını gösteriyor ve madem 28 saat ders var artı kulup bilmem neler derken ben olsam alırdım 12 saat daha kar olurdu

ben olsam almam. hiç olmazsa üstünüzde resmi olarak görev olmaz ve ders saatleriniz boşta kalır. ayrıca 2 saat nöbet ücretiyle btrden farkınız yok ekderste.

her_dem' Alıntı:
ben olsam almam. hiç olmazsa üstünüzde resmi olarak görev olmaz ve ders saatleriniz boşta kalır. ayrıca 2 saat nöbet ücretiyle btrden farkınız yok ekderste.
yadigartbaykal' Alıntı:
btr görevi almanız ek ders bakımından hiç bir fayda sağlamayacak. 28 saate gireceksin ve üzerine bir sürü tahta işi vs.
Bence almayın tahtalara yine bakarsınız fakat zorunluluğunuz olmaz. Daha rahat olursunuz. Btr diye görevlendirildikten sonra 28 saat dersinizi kimseye anlatamazsınız ne öğretmenler ne de idare peşinizi bırakmaz.

almamaya karar verdim. normal dersim ve nöbetle yine full olacak. tşk ederim

Anlayamadığım yani şimdi akıllı tahtanız bozuluyo veya arıza veriyor. Bilişim öğretmeni bakmam mı diyor?
Ben yapmam diyor ?

Dev Kitap Arşivi' Alıntı:
Anlayamadığım yani şimdi akıllı tahtanız bozuluyo veya arıza veriyor. Bilişim öğretmeni bakmam mı diyor?
Ben yapmam diyor ?
Bilişim öğretmeni ben yapmam derse bence de yanlış. En azından ders dışı zamanda elinden geleni yapmalı. Türkçe öğretmeninin yapacak hali yok. Tabi idarenin tavrı da önemli emrivaki konuşursa ben de yapmam. Fakat sonuçta eğitim amaçlı kullanılacak bence elimizi taşın altına koymalıyız.
Bazen düşünüyorum da artık herkes nasıl daha iyi eğitim öğretim yaparız bu ülkede diye düşünmüyor nasıldaha fazla ekders alırız diye düşünüyor. Tüccar olsaydık bari!!!

senolak' Alıntı:
Dev Kitap Arşivi' Alıntı:
Ben yapmam diyor ?
Bilişim öğretmeni ben yapmam derse bence de yanlış. En azından ders dışı zamanda elinden geleni yapmalı. Türkçe öğretmeninin yapacak hali yok. Tabi idarenin tavrı da önemli emrivaki konuşursa ben de yapmam. Fakat sonuçta eğitim amaçlı kullanılacak bence elimizi taşın altına koymalıyız.
Bazen düşünüyorum da artık herkes nasıl daha iyi eğitim öğretim yaparız bu ülkede diye düşünmüyor nasıldaha fazla ekders alırız diye düşünüyor. Tüccar olsaydık bari!!!

Arkadaşlarımızın hepsi bence yapmak ister ama üsluptan yana sıkıntılar var diye düşünüyorum. Rica etseler yaparım diye. Geçenlerde vardı böyle bir konu.
Ama bunun dışında yapmam etmem demek?
Bilemiyorum. Ben yapıyorum. İdarecilerim çok iyi. Rica ediyolar. Öğretmen arkadaşlarımdan epeyce küçüğüm. Onlarda rica ediyolar. Zaten beyli konuşuyolar.
Ama yapmam etmem filan cümleler enteresan.

BBNET
Geri