Arkadaşlar ortaokulda nöbet tutmak için 7 saat şart mı yani o gün full dersinizi olması gerekir mi nöbet alabilmek için...
Son düzenleme:
Benim hiç ard arda dersim olmadı geçen sene biri salı biri cuma falan saçma sapandersin bölünmesi dersin akışını bozar
7 saat diye bir şart yok hocam. İlgili gün BTR görevinizin olmaması gerekiyor. Onun yolu da o gün boş ders saatiniz olmayıp her saat dersiniz olması. O da görevlendirildiğiniz okuldaki ders saatine göre değişir.Arkadaşlar nöbet tutmak için 7 saat şart mı
Sizi riske atmayacak yol budur. İdare verebilir, ödemeyi de yapabilir. Lakin ilerde oluşacak bir sıkıntıda geriye dönük çıkabilecek zimmeti ödeyecek sizsiniz.Arkadaşlar teşekkürler ancak ben ortaokukları baz alarak dedim...Tabiki okulun türüne göre değişir...yani o gün full dersinizi olması gerekir nöbet alabilmek için...
aynen ya dersten çık nöbet tut koştura koştura derse gir ihtiyaç için bile zaman kalmıyor resmen. bu kadar saçmalık olamaz bence.7 saat ders ve ayni anda nöbet asiri derece yorucu oluyor bende
acikcasi idare nöbet vermiyoruz dese bayram ederim bence 5 6 ders olan günde olmali en azından daha az yipratici olurdu
Meraktan değil duygusallıktan.Nöbet tutmaya neden bu kadar meraklısınız? yıllardır hiç nöbet tutmuyorum. hatta nöbet tutmamak ve sınıf rehber öğretmenliği görevini almamak için yıllardır BTR görevi alıyorum diyebilirim.