BTR Basvurusu Hakkında Bilgi

Kodla Büyü

radicalbrain

Seçkin Üye
Seçkin Üye
secmelilerle birlikte 36 saat dersim var. bir norm daha acilmis okulumda. 2 bt ogretmeni olacagiz. okulumuzda ise fatih yok ama kampa ile bir lab kuruyorum.

simdi.

btr basvurulari ayin 18 inde sonlaniyor. (batman) ben ise izmir'de semineri aldim. be bayrami da burada gecirecegim icin nasil basvuru yapabilirim?

bir de kendi okulum haricinde baska bir okulda btr olmak istemiyorum. boyle br hakkim var mi? cunku oncelik fatih projesi olan okullara verilir diyor. bizde ise laboratuvar var sadece.

biraz karisik oldu ama umarim anlasilir. :)

Kadronuzun bulunduğu okula başvurunuzu fakslarsınız hocam.
Fatih okullarına görevlendirme dolmadan lab olan okullara görevlendirilme yapilmiyor diye biliyorum.kaldıki sizde henüz lab yok.lab sisteme de işlenmesi gerekiyor.

pcreis' Alıntı:
Kadronuzun bulunduğu okula başvurunuzu fakslarsınız hocam.
Fatih okullarına görevlendirme dolmadan lab olan okullara görevlendirilme yapilmiyor diye biliyorum.kaldıki sizde henüz lab yok.lab sisteme de işlenmesi gerekiyor.

sisteme islenmesi icin ne yapmamiz lazim hocam?

kendimi cevapliyor gibi olacagim ama ayni durumu yasayan elbet vardir. :idea:

koordinator ile gorustum. bakanliktan henuz yazi gelmemis. ve buyuk ihtimal bt siniifi olan okullarda btr gorevlendirmesi olmayacakmis. kendileri de biz zaten yapmiyoruz, olursa 1-2 kisi. o da hakki yenmesin diye oluyor dedi.

basvuru icin mail atarak da basvuru aliyorlarmis. en azindan batman mem oyle alabiliyormus.

BBNET
Geri