BTR başvurumda ve görevlerimde müdürün etkisi

Kodla Büyü

Bote0621

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar müdürümüz 8 saat dersim olduğu halde ikinci dönem ders planını 3 güne yayacağım 2 gün Btr olduğun okula gideceksin dedi. Bir de günleri dağıtmak istediğini söyledi. Eğitici formatör "sabret geçer Sonra görevlendirme istediğinde onay vermez BTR olamazsın" dedi. Ne yapmamı önerirsiniz Sonuç alabilmem mümkün mü?

hocam çalıştığınız yerde btr başvuru formu farklı mı? şimdiye kadar ben hiç müdür onaylı btr formu görmedim. formu kendim doldurup ilçedeki eğitici arkadaşlara elden teslim ediyorum. müdüre de başvurduğumu söylüyorum ki ders programı vs. ona göre yapılsın. müdür kıllık eder de saçma ders programı yaparsa ben de asli görevlerim dışında hiçbir şeye el sürmem. her şey karşılıklı (kıllık dahil).

denizlerb' Alıntı:
hocam çalıştığınız yerde btr başvuru formu farklı mı? şimdiye kadar ben hiç müdür onaylı btr formu görmedim. formu kendim doldurup ilçedeki eğitici arkadaşlara elden teslim ediyorum. müdüre de başvurduğumu söylüyorum ki ders programı vs. ona göre yapılsın. müdür kıllık eder de saçma ders programı yaparsa ben de asli görevlerim dışında hiçbir şeye el sürmem. her şey karşılıklı (kıllık dahil).

Doğru söze ne denebilir...

denizlerb' Alıntı:

Hocam Ankara'da müdür onaylı ve mühürlü belge alıyorlar.

Müdürün onaylamama yetkisi varmıymış. O imza sadece evrak silsile yoluyla gittiği için var bence. Müdüre mi soruyorlar
Btr yapalım mı diye.Bence eyvallah etme hocam.Dersini 3 güne yayarsa görevlendirme yazısındaki ilgili maddeye göre ders programımın yapılması diye dilekçe yazabilirsin.

bazı müdürler bu kadar mal hareketler yapınca MAL Müdürlüğüne felan terfi edeceklerini mi düşünüyorlar acaba

Bote0621' Alıntı:
denizlerb' Alıntı:

Allah yardımcın olsun arkadaşım. bu ülkede ne zaman işler olması gerektiği gibi oldu ki?
-bakanlık btr ihtiyacı olduğu bildirir. isteklilerin başvuru yapmasını ister.
-il mem olayı koordine eder, duyuru çıkarır.
-istekliler buşvurur.
-vali olur verir.
-göreve başlanır.

Şimdi bana söyler misiniz okul müdürü bu işlerin neresinde? öğretmenin btr görevlendirmesinde neden okul müdürünün onayı gerekiyor? bu işte gönüllülük esas değil mi? ben bu göreve talibim diyene müdür engel olabilir mi?
böyle müdüre ben de citroen derim.

Sizin konunuzla alakalı değil ama başlıkla alakalı olarak kendi adıma konuşayım btr görevlendirmesi istememek ve il dışı tayin istemek gibi bir etkisi var

denizlerb' Alıntı:
Bote0621' Alıntı:
denizlerb' Alıntı:

Allah yardımcın olsun arkadaşım. bu ülkede ne zaman işler olması gerektiği gibi oldu ki?
-bakanlık btr ihtiyacı olduğu bildirir. isteklilerin başvuru yapmasını ister.
-il mem olayı koordine eder, duyuru çıkarır.
-istekliler buşvurur.
-vali olur verir.
-göreve başlanır.

Şimdi bana söyler misiniz okul müdürü bu işlerin neresinde? öğretmenin btr görevlendirmesinde neden okul müdürünün onayı gerekiyor? bu işte gönüllülük esas değil mi? ben bu göreve talibim diyene müdür engel olabilir mi?
böyle müdüre ben de citroen derim.

Müdüre onaylatmadan direkt olarak başvuru yapabilirsek iyi tabi. Kimse işini doğru dürüst yapmıyor ki hocam. Eğitici formatör bile başvurunu engelleyebilir dedi. Ben de kararsız kaldım ikinci dönem görev yazısıyla birlikte dilekçe ile başvurup vurmamak konusunda.

BBNET
Geri