2 yıl bekledik bir 2 yıl daha norm sürebilirmust109' Alıntı:Ben son sınıf böte okuyorum bilişim teknolojisi rehber öğretmenliği olayı gelecek yıl atama sayılarına yansıması nasıl olacak her okula bir btr mi oluyor?
Meslek liseleri hariç çoğu liselerde kuruldu. Eylül ayından itibaren ortaokullarda başlanacakmust109' Alıntı:Evet her okula bir norm verilmesi lazım peki FATİH projesi kaç okulda bitti şimdiye kadar.
must109' Alıntı:Bende KPSS ye çalışıyorum ama önümüz oldukça sisli sizlerden bilgi almak için bu siteye takılıyorum sizce alım gelecek yıl yine düşük mü olur yoksa umutlu musunuz?
Arkadaşım norm sorunu mayıs-haziran ayına yetiştirip çözerlerse bu ağustostaki atamaya yansır. Normlar haziran ve eylül aylarında güncelleniyor. Ama yakın bir zamanda norm sorunun çözüleceğini hiç bir bilişimci beklemiyormust109' Alıntı:Bende KPSS ye çalışıyorum ama önümüz oldukça sisli sizlerden bilgi almak için bu siteye takılıyorum sizce alım gelecek yıl yine düşük mü olur yoksa umutlu musunuz?
achillus' Alıntı:must109' Alıntı:Bende KPSS ye çalışıyorum ama önümüz oldukça sisli sizlerden bilgi almak için bu siteye takılıyorum sizce alım gelecek yıl yine düşük mü olur yoksa umutlu musunuz?
her ne kadar norm verilmesede btr olayyından sonra atamalar artacaktır olumlu yönde.ilerki zamanlarda norm verildği taktirde yeniden 75 li puanlarla 4 haneli sayılarda atama yapılacağını düşünüyorum.
3-4 yılmı? Fazla umutlusunuz.Belki Fatih'in geç ulaştığı bazı yerler hayrına uzayabilir.Ama eğitici kursların öğretmenlere uygulaması tamamlandığında görevlendirmeler biter.deftones' Alıntı:Şahsi düşüncem BT rehber öğretmeni kavramı fatih projesinin düzgün bir şekilde başlaması için planlanmış bir görevlendirme. 3-4 yıl sonra öğretmenler akıllı tahtayı gözü kapalı kullanıyorlar denilip yine görevlendirmeler sona erdirilir gibi geliyor. Atanamayan arkadaşlar için umut vermek isterdim ama bir fayda sağlamayacağı düşüncesi baskın durumda
bence siz fazla artniyetlisiniz, Allah'tan ki yetkiler sizi elinizde değil bu konuda.COBOL' Alıntı:3-4 yılmı? Fazla umutlusunuz.Belki Fatih'in geç ulaştığı bazı yerler hayrına uzayabilir.Ama eğitici kursların öğretmenlere uygulaması tamamlandığında görevlendirmeler biter.deftones' Alıntı:Şahsi düşüncem BT rehber öğretmeni kavramı fatih projesinin düzgün bir şekilde başlaması için planlanmış bir görevlendirme. 3-4 yıl sonra öğretmenler akıllı tahtayı gözü kapalı kullanıyorlar denilip yine görevlendirmeler sona erdirilir gibi geliyor. Atanamayan arkadaşlar için umut vermek isterdim ama bir fayda sağlamayacağı düşüncesi baskın durumda
KöfteHoRr' Alıntı:bence siz fazla artniyetlisiniz, Allah'tan ki yetkiler sizi elinizde değil bu konuda.COBOL' Alıntı:3-4 yılmı? Fazla umutlusunuz.Belki Fatih'in geç ulaştığı bazı yerler hayrına uzayabilir.Ama eğitici kursların öğretmenlere uygulaması tamamlandığında görevlendirmeler biter.deftones' Alıntı:Şahsi düşüncem BT rehber öğretmeni kavramı fatih projesinin düzgün bir şekilde başlaması için planlanmış bir görevlendirme. 3-4 yıl sonra öğretmenler akıllı tahtayı gözü kapalı kullanıyorlar denilip yine görevlendirmeler sona erdirilir gibi geliyor. Atanamayan arkadaşlar için umut vermek isterdim ama bir fayda sağlamayacağı düşüncesi baskın durumda
madem olacakları bu kadar kolay görebiliyorsunuz, zamanında kendinizi niye uyarmadınız bu alanın geleceği yok başka alan okumak için?xsentiuss' Alıntı:KöfteHoRr' Alıntı:bence siz fazla artniyetlisiniz, Allah'tan ki yetkiler sizi elinizde değil bu konuda.COBOL' Alıntı:3-4 yılmı? Fazla umutlusunuz.Belki Fatih'in geç ulaştığı bazı yerler hayrına uzayabilir.Ama eğitici kursların öğretmenlere uygulaması tamamlandığında görevlendirmeler biter.deftones' Alıntı:Şahsi düşüncem BT rehber öğretmeni kavramı fatih projesinin düzgün bir şekilde başlaması için planlanmış bir görevlendirme. 3-4 yıl sonra öğretmenler akıllı tahtayı gözü kapalı kullanıyorlar denilip yine görevlendirmeler sona erdirilir gibi geliyor. Atanamayan arkadaşlar için umut vermek isterdim ama bir fayda sağlamayacağı düşüncesi baskın durumda
Bence artniyetle ilgisi yok bunun. Olacağı görmek için kahin olmayada gerek yok polyannacılık yapmayada. Şu sıralar BTR kadrosu için bastırmamız gerekiyor yoksa ağzımıza çaldıkları bu bal ile bir arpa boyu yol alamayacağız yine günü kurtaracağız.
Heüz türkiyede 52 oulda bitti saece onun dışında kurulumları soruyorsanız onu da buraki arkadaşlar bilemezler;must109' Alıntı:Evet her okula bir norm verilmesi lazım peki FATİH projesi kaç okulda bitti şimdiye kadar.