BTR ara tatilde okula gitme zorunluluğu var mı?
Seminer dönemi olduğu için btr ek dersi almayıp seminerlere katılabilir miyiz?
Seminer döneminde ek dersinizi 18 olarak mı alıyorsunuz? Ara tatilde bütün öğretmenlerin 15 saat alması gerekmiyor mu?BTR ara tatilde okula gitme zorunluluğu var mı?
İşgüzarlık yapıp, kendimize iş çıkarmayalım arkadaşlar. Öğrencinin, Öğretmenin olmadığı okulda; BTR Öğretmeninin ne işi var?BTR ara tatilde okula gitme zorunluluğu var mı?
Yukarıdaki mesajlarda cevap verildi hocam. Seminerde okula gitmeyeceksiniz. 18 saat ek ders alacaksınız.Bayadır btrlik almıyordum. Bazı sebeplerden mecbur kaldım. Seminer dönemi gidecek miyiz arkadaşlar? Hala bir netlik yok mu yoksa?
Hocam noktayı koymuş. Net.Ara tatilde BTR 18 saat ek ders ücreti alır. Ara tatilde BTR'nin okula gitme zorunluluğu yoktur. BTR görevi eğitim öğretimin yapıldığı saatlerde yapılır. Ara tatilde eğitim öğretim olmadığı için BTR'nin okula çağırılması yanlış olur.
Ekli dosyayı görüntüle 72037
Aynen öyle. BTR eğitim öğretim saatleri içerisinde yapılır. Ara tatilde okula gitmezsiniz. Sizden aksi istenmediği sürece çok soru sorup ortalığı bulandırmayın ki kulüp ücreti alınır mı hikayesine dönmesin.Hocam noktayı koymuş. Net.
Hocama katılıyorum öğrenci yok eğitim yok bizim ne işimiz var okulsdaİşgüzarlık yapıp, kendimize iş çıkarmayalım arkadaşlar. Öğrencinin, Öğretmenin olmadığı okulda; BTR Öğretmeninin ne işi var?
Biz, bütün seminer dönemlerinde, diğer öğretmenler kadar (15 saat) ücret alıp; onlar gibi seminer yapıyoruz...
Gelirsem 18 saat gelmezsem 15 saat ek ders yazarsınız demiştim. Mevzuatta yeri yokmuş falan fıstık dediler. Sanırım okul idaresi ile sizin aranızda ayarlama yapılır.