BTR saatleri dahilinde başka hiçbir görev yapamazsınız ama kadronuzun bulunduğu okulda BTR iseniz ve size atanmış ders saati varsa o gün nöbet ve destek eğitimi ödenebilir gün BTR görevi gösterilmezArkadaşlar BTR iken özel eğitim ögrencilerine destek eğitimi verebiliyormuyuz ? Yani 35 saat okuldayiz boş saatlerimiz BTR planda o BTR saatlerinde destek eğitimi verip ekders alabilirmiyiz ?
Anlayamadım hocam ne demek istediğiniziBTR saatleri dahilinde başka hiçbir görev yapamazsınız ama kadronuzun bulunduğu okulda BTR iseniz ve size atanmış ders saati varsa o gün nöbet ve destek eğitimi ödenebilir gün BTR görevi gösterilmez
alamazsınız hocam. destek eğitim sizin mesai saatleriniz içinde olmak zorunda.
Mesai saatleri dışında okulda öğrenci kalmıyor ki hocam. Sorum şu BTR yaptıığımız saatlerde Destek eğitimi verilip ek dersi alınabilir mi ? Yasal olarak bana mantıksız geliyor onu soruyorum ?bu bilgi yanlış.
alırsınız destek eğitimi mesai saatleri dışında yapın.
okul çıkışı falan.
örneğin: matematik öğretmeni, matematikten destek eğitimi, öğrencinin matematik dersinde verebilir, o da öğretmenin dersinin boş, çocuğunda o saatte öğrencinin sınıfının farklı bir öğretmenle matematik dersinde olması lazım. O zaman mesai saatleri içinde yapabilir.
btr yaptığınız saatlerde veremezsiniz. o konu çok net.Mesai saatleri dışında okulda öğrenci kalmıyor ki hocam. Sorum şu BTR yaptıığımız saatlerde Destek eğitimi verilip ek dersi alınabilir mi ? Yasal olarak bana mantıksız geliyor onu soruyorum ?
yok hocam böyle bir hesap yanlış, eğitim öğretim saatleridir. okulda eğitim verilen saat 30 saat se 30 saat görev yapar 35 saatse 35 saat görev yapar. yani 35 saat ders olan okulda 5 saatimi boşa çıkarın olmaz. burada 40 a tamamlama vardır. egzersiz, destek eğitimle +10 saat alınabilir. egzersizde haftada max. sınır 6, destek eğitimde 8 saattir. yada sadece +10 saat halk eğitim kursu açılabilir. yada bu 3 ünden karma açılabilir.Arkadaşlar Btr görevi okuldaki eğitim öğretim saatlerini kapsıyor ama ek dersi 30 saat üzerinden veriliyor. Buna göre haftada 5 saat boş olması gerekmez mi, o 5 saatte de destek eğitim verilemez mi?