BTR Öğretmenin görevendirildigi yer

Kodla Büyü

böte63

Site Gezgini
Hocalarım BTR görevi;
1. kendi okulunda btr olarak görevlendirime
2. il/ilçe meb ' de btr olarak görevlendirime
3. Fatih prj. kapsamında btr olarak görevlendirime

şeklinde oluyor sanrm bunlar arasnda 3. Fatih prj. kapsamında btr olarak görevlendirime ne iş yapar, görevlendirilmeden önce bir eğitimi falan olacak mı

Hocam kimi arkadaşlar fatih projesi kapsamında btr olarak görevlendirilmekten hoşnut olmuşlardı ama ben yapılacak işin angaryasından dolayı kabul etmedim. İzmir de merkezden bir hayli baskı gelmesine rağmen istemedim, adamlar resmen seni kullanıyorlar hocam. Orada eğitim ver, burada şunu yap, şunu şöyle yap diye emirler yağdırıyorlar, sen de mecbu bu sertifikayı alırsan yapmıyorum da diyemiyorsun. Hatta bir arkadaşım bu işten kurtulmak için müdür yardımcısı bile olmayı düşünüyordu. Siz iyice soruşturun, ben ilkin damdan düşer gibi atlayacaktım işe ama, işin renginin farklı olduğunu duyunca var geçtim, bir lisede btr olmaya karar verdim. Bakalım seneye ne olacak liseye birisi gelirse bizim işler yaman, size kolay gelsin

valla hocam benimde çekincem o zaten ortalık malı gibi kullanmak :o şube mud ile konuştuk 2 lise var dedi fatih projesinin kurulacağı bunlarda en fazla 2 seminer verirsin dedi zaten kendi okulunda devam edeceksin dedi. şimdi aynı zamanda kendi okulumunda damı btr olacam buda diğeri gibi 1 yıllk görevlendirmemi of off bilinmeyen çokk

Sapla saman karışmış yine. En doğrusunu yazmaya çalışayım.
Fatih Projesi kapsamında Etkileşimli Tahta kurulumu tamamlanıp Proje Okulu olmuş olan liselere BTR olarak görevlendirildiğinizde öncelikle okulunuzdaki derslerinize girer kalan sürede ise lisede ki BTR lik görevinizi yaparsınız. Yapacağınız işler; Etkileşimli tahtaların işler durumda kalması, arızaların Vestele bildirilmesi, dağıtımı gerçekleştirilmiş ise tablet işlemlerinin yapılması ve sorunlarının çözüme kavuşturulması, öğretmenlere rehberlik yapılması şeklinde.
Fatih Projesi kapsamındaki kursların verilebilmesi için, Bakanlığın Hizmetiçi Eğitimi kapsamında Merkezi olarak açtığı kurslara katılıp Fatih Eğitmeni sertifikasını almanız gerekmektedir. Bu sertifikayı alanlar ancak Fatih Projesi kapsamındaki kursları verebilir.

hemenyardim' Alıntı:
Sapla saman karışmış yine. En doğrusunu yazmaya çalışayım.
Fatih Projesi kapsamında Etkileşimli Tahta kurulumu tamamlanıp Proje Okulu olmuş olan liselere BTR olarak görevlendirildiğinizde öncelikle okulunuzdaki derslerinize girer kalan sürede ise lisede ki BTR lik görevinizi yaparsınız. Yapacağınız işler; Etkileşimli tahtaların işler durumda kalması, arızaların Vestele bildirilmesi, dağıtımı gerçekleştirilmiş ise tablet işlemlerinin yapılması ve sorunlarının çözüme kavuşturulması, öğretmenlere rehberlik yapılması şeklinde.
Fatih Projesi kapsamındaki kursların verilebilmesi için, Bakanlığın Hizmetiçi Eğitimi kapsamında Merkezi olarak açtığı kurslara katılıp Fatih Eğitmeni sertifikasını almanız gerekmektedir. Bu sertifikayı alanlar ancak Fatih Projesi kapsamındaki kursları verebilir.

hocam ilk anlattığınız başka okulda btr olarak görevlendirme, bu şekilde görevlendirmede sıkıntı yok. " Fatih Projesi kapsamındaki kursların verilebilmesi için, Bakanlığın Hizmetiçi Eğitimi kapsamında Merkezi olarak açtığı kurslara katılıp Fatih Eğitmeni sertifikasını almanız gerekmektedir. Bu sertifikayı alanlar ancak Fatih Projesi kapsamındaki kursları verebilir." bunu da biliyorum ve hatta şübe müdürü önce kursa gidecen sertifika alacan daha sonrada sen kurs verecen dedi stajer olmam sıkıntı olmaz mı dedim yok dedi. Ya onlar bilmiyor nasl bir görevlendirme olacagını

BBNET
Geri