Kulüp mü alamaz diyor yani ben anlamadımBTR Öğrenci Sosyal ve Kişilik Hizmetleri Ücreti Alabilir mi
Aşağıdaki görüş yazısını ekliyorum, kısaca alamaz diyor görüş yazısı...
Aynen öyle diyor şu andaKulüp mü alamaz diyor yani ben anlamadım
Kulüp zaten ders dışı faaliyet değil mi,aceba görüş istenen dilekçe de eğitim öğretim saatleri dışında yapıldığı vurgulanmamış mı ki asli görevi diyorAynen öyle diyor şu anda
Ben de acaba sınıf rehber öğretmenliği ile ilgili mi diye ondan düşündümArkadaşlar sosyal kulüp ders öncelikle ders saatleri dışında yapılabildiği için bu ücreti alabilirsiniz onunla karıştırmayın o nöbet gibi net bir durum. Öğrenci kişilik hizmetleri rehberlikle birlikte (her ikisi de 1'er saat olarak) toplam 2 saattir ve bu ücreti ders saatlerine denk geldiği için alamazsınız. Öğretmen arkadaşlar rehberlik saatini 2 saat olarak biliyorlar ama aslında bu 2 saatin 1 saati rehberlik 1 saati de öğrenci sosyal ve kişilik hizmeti adı altında geçer. Yazı da bu ifade edilmiş. Aslında yeni bir durum değil. Özellikle sorulmuş ve cevaplanmış. Sosyal kulüple öğrenci sosyal ve kişilik hizmetini karıştırmayın. İkisi birbirinden farklı.
Hocam bende 8 saat dersimizin olduğu güne nöbet almamızın mantıklı ve uygun olmadığını düşünüyordum. Fakat diğer branşlara baktığımızda çoğunun nöbet günlerinin 7 saat, 8 saat dersinin olduğu günlerde. Sonuçta bizden farkları yok. Onun için tutmakta sıkıntı görmüyorum.Belki bu yazdıklarım hoşa gitmeyecek ama birinin söylemesi lazım.
Üç kuruş para için yönetmeliklerin etrafından dolaşmaya çalışıyoruz. Beğenmediğimiz rehber öğretmenler bile nöbet konusunda bir duruş sergilediler, NÖBET TUTMUYORUZ dediler. Biz üç kuruş için 8 saat dersimiz olan güne nöbet yazdırıyoruz, kendimize işkence ediyoruz. Omurgasız davranırsak bunun cezasını daha çok çekeriz. Böyle oyuncak ederler bizi.
AynenGörüş yazısı sınıf öğretmenliği için yazılmış, kulüp değil.
Hocam tam olarak neresinde sınıf öğretmenliği için olduğu yazıyorGörüş yazısı sınıf öğretmenliği için yazılmış, kulüp değil.
Yazının altında olan email adresine mı yazdınız?Meb'e yazdim arkadaşlar. Bakalım ne olacak.