elrond' Alıntı:
benim anladığım eski öğretim programı 1-8 kademeli olarak kaldıralacak, çünkü 5.sınıftan itibaren var bt dersi....ortaokul öğretim programı konacak ve o işlenecek....ders kitabı hazırlanmamasından kastı 5.sınıflar için kitap basılmayacak, ki konjentür gereği kuran dersi varken bt zaten seçilmez. 3 yıl sonra tam olarak 4-4-4 uygulamaya girmesiyle birlikte fatih projesi de tamamen yaygınlaşmış olacak ve bizleri derslerimizden alarak EĞİTİM KOÇU(!) olarak okullara servis edecekler ve dersimiz tarihe karışacak...başka bir ihtimal mantıklı gelmiyor bana
hadi Kuran dersini seçtiler diyelim 8 saat seçmelinin tamamı mı Kuran.
Unutmayınki öğretmeni olmayan okullar, bu dersi okutacak öğretmen olmadığı için seçmiyordu. Seçtikleri zaman öğretmenin verileceğini bilmeyen aptal müdürlerde var. Şu anda bize düşen öğretmeni olduğumuz okullarda bu dersi ne yapıp ne edip seçtirmeli. Buradan idarecilere kızıyoruz ama ben formatörlük yapacağım hocam boşuna ders seçmeyin diye telkinde bulununan onlarca bt öğretmeni biliyorum. 2 tane bt öğretmeni olan büyük bir okulun idarecisi bile öğretmenimiz yok bu dersi seçmeyin diye telkinde bulunduklarını eski velilerimden öğrendim. Uyanık olalım arkadaşlar. Formatörlük belası yüzünden derslerimizin alınmasına ses çıkarmadınız, şimdi çok şükür ki bir çok ilde formatörlük yok bari şimdi derslerimizin arkasına düşelim.