E eylematb Site Gezgini Mesajlar 78 18 Kasım 2018 #1 Hafiza ölçü birimleri ve dosya uzantıları konuları ile ilgili A3 boyutlarında çıktı alınabilecek 2 adet afiş hazırladım. Eksik hata varsa bildirirseniz sevinirim. Ekli dosyalar dosya uzantıları-A3.pdf dosya uzantıları-A3.pdf 143.5 KB · Görüntüleme: 678 hafıza ölçü birimleri-a3.pdf hafıza ölçü birimleri-a3.pdf 547.9 KB · Görüntüleme: 602
Hafiza ölçü birimleri ve dosya uzantıları konuları ile ilgili A3 boyutlarında çıktı alınabilecek 2 adet afiş hazırladım. Eksik hata varsa bildirirseniz sevinirim.
coook Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,971 18 Kasım 2018 #4 Elinize sağlık hocam. Sadece gif ve zip yazarken küçük i yada büyük I yaparsanız daha doğru olur. Saygılar.
Elinize sağlık hocam. Sadece gif ve zip yazarken küçük i yada büyük I yaparsanız daha doğru olur. Saygılar.
E eylematb Site Gezgini Mesajlar 78 20 Kasım 2018 #5 coook' Alıntı: Elinize sağlık hocam. Sadece gif ve zip yazarken küçük i yada büyük I yaparsanız daha doğru olur. Saygılar. Genişletmek için tıkla ... Gözümden kaçmış hocam düzelttim Ekli dosyalar dosya uzantıları-A3.pdf dosya uzantıları-A3.pdf 143.5 KB · Görüntüleme: 207
coook' Alıntı: Elinize sağlık hocam. Sadece gif ve zip yazarken küçük i yada büyük I yaparsanız daha doğru olur. Saygılar. Genişletmek için tıkla ... Gözümden kaçmış hocam düzelttim