BT Sınıfı ve Yenilikçi Sınıf Bilgisayarlarıyla Başım Dertte

Kodla Büyü
Merhaba değerli arkadaşlar,
Benim okulda bir bt sınıfı bir de yenilikçi sınıf var. Olan olayları şöyle anlatayım sizlerden fikir almak istiyorum. Okulda rehberlik öğretmenlerinin bilgisayarı eskiymiş diye bt sınıfından bir adet yenilikçi sınıftan bir adet bilgisayar aldılar. Sonra bir kulüp için yine yenilikçi sınıftan masaüstü bilgisayar aldılar. 3d yazıcıyı o kulübün odasına götürdüler. Ayrıca robotik setleri de bir oraya bir buraya taşıyorlar. Öğrencileri taşırken yakaladım müdürün haberi var dediler.Sonra müdür bt labdan bir bilgisayar istedi bilgisayarım bozuldu dedi onu veine götürmüş :S gerçekten yıldım ben bunlara alınmaması gerketiğini söylüyorum anlamaıyorlar direkt kordinatörlere söyleyeyim mi yoksa müdüre dilekçe gibi bişey mi yazayım Benim bu konuda bir sorumluluğum var mı YOS görevim var . Ayrıca müdürün mobbingleri üstten üstten konuşmalarından bıktım. Bir gün bişey yapmamı istedi arkadaşlar hocam bu seninle ne biçim konuşuyor saygısız saygısız diyorlar NE yapmalıyım bana fikir verin

Hocam BT sınıfındaki bilgisayarların labdan başka amaç için alınması yasak.Geçen yıl Afyonda mesaj paylaşmışlardı koordinatörler.

Bt sınıfından ve yenilikçi sınıftan gelen bilgisayarları alamazlar. Yarın denetim var bizim ilde mesela. Eski müdür istedi vermem dedim. İş yeğitekçilerle görüştüm onlara arattım alamadı. Yarın birşey olsa size sorarlar. Muhtemelen sorumlu olarak sizi yazmışlardır hem de.

Bu yazıları okul idaresine gösterin:

Ekli dosyalar

• btlab.webp
    btlab.webp
    82.1 KB · Görüntüleme: 148
  • BTS.webp
    BTS.webp
    42.5 KB · Görüntüleme: 151
Ya onlara hiç bir şey demezler, ya da sizi sorumlu tutarlar. İdarenizi ırgalayan bir durum olacağını sanmıyorum.

O nasıl okulmuş öyle yahu . Seyyar mobil bt lab olmuş . Sorumluluk tebliğ tebellüğ belgesi varsa olur . Yoksa lab okul idaresinin üstünde kalıyor.

sınıf demirbaş listesi çıkarınca kime zimmetleniyorsa sorumlu odur. zimmetlensin idarenin üstüne o zaman.

Benim okulda bir bt sınıfı bir de yenilikçi sınıf var. Olan olayları şöyle anlatayım sizlerden fikir almak istiyorum. Okulda rehberlik öğretmenlerinin bilgisayarı eskiymiş diye bt sınıfından bir adet yenilikçi sınıftan bir adet bilgisayar aldılar. Sonra bir kulüp için yine yenilikçi sınıftan masaüstü bilgisayar aldılar. 3d yazıcıyı o kulübün odasına götürdüler. Ayrıca robotik setleri de bir oraya bir buraya taşıyorlar. Öğrencileri taşırken yakaladım müdürün haberi var dediler.Sonra müdür bt labdan bir bilgisayar istedi bilgisayarım bozuldu dedi onu veine götürmüş :S gerçekten yıldım ben bunlara alınmaması gerketiğini söylüyorum anlamaıyorlar direkt kordinatörlere söyleyeyim mi yoksa müdüre dilekçe gibi bişey mi yazayım Benim bu konuda bir sorumluluğum var mı YOS görevim var . Ayrıca müdürün mobbingleri üstten üstten konuşmalarından bıktım. Bir gün bişey yapmamı istedi arkadaşlar hocam bu seninle ne biçim konuşuyor saygısız saygısız diyorlar NE yapmalıyım bana fikir verin
KAÇ YAŞINDASIN HOCAM SEN? " bu seninle ne biçim konuşuyor saygısız saygısız diyorlar " problem başka gibi , iletişimin iyi değil

hocam il koordinatörlerinizle iletişime geçin. daha da olmadı sizin sınıftan alınan her malzeme için tutanak tutun ve alan öğretmene imzalatın.

Okul idarene bu yazıyı göster hocam.

Ekli dosyalar

Hocam taviz tavizi doğurur .bir tane pc lab dışına çıktıktan sonra geçmiş olsun gerisi gelir. ilk pc alınırken tepkinizi yeterince koymamış olduğunuzu düşündüm ben nacizane ya da belki sizden habersiz alındı sonradan öğrendiniz bilemiyorum. ancak 1 değil 2 değil 3. pc dışarı çıkınca verdiğiniz tepki ne kadar işe yarar tartışılır. Bir de sizinle konuşurken kullandığı üslüpta da sorun var belli ki mesai arkadaşlarınızın bile dikkatini çekmiş. Sanıyorum ki siz bu konuda da tepkinizi ya az gösterdiniz ya göstermediniz bunlar okuyup da yorumladığım. Burda birkaç pc alınmasından daha önemli bir sorun olduğunu düşünüyorum ben açıkçası .Kaç yıllık öğretmensiniz bilmiyorum ancak genel sınır çizme ve kural belirleme ya da hayır deme konusunda daha net ve kararlı olmanızı tavsiye ederim. Yoksa çok dert edinir üzülür durursunuz.

ilksms
Geri