teacher42
Site Gezgini
İçinizden ek ders e yada paraya ihtiyacınmı yok hocam dıyenler çıkabilir.ben durumu özetleyeyim siz ne yapardınız ona göre yorum yapın.Bu sene bizim okula sabahcı btr olarak halk eğitimden bir arkadaş geldi ve 16'şar saat derse giriyorduk.lakin yönetmelikte yazan ifadeye göre başka kuruma görevlendirilen btr ler görevlendirildiği kurumda derse girmez diye bir ifade var.arkadaşta haklı olarak derslere girmek istemediğini idareye bildirdi.bizim okulda da 52 saat zorunlu +6-8 saat secmelı dersle beraber 60 saat ders var.doğal olarak hem 28-30 saat derse girip hemde btr yapmak mantıklı gelmediğinden btr den istifa etmek istiyorum.istifa etmek için herhnagi bir yasal engelimizi varmı yoksa direkt dilekçeyi basıp istifamı ediyoruz.Ya da daha önce istifa edenler olduysa örnek dilekçe formu atabilirlermi.Hatta gıcıklık olsun dıye 21 saatten fazla ders istemıyorum dıye dılekce vericem bizim okula 4.( 2btr + 1 bayan) bilgisayar öğretmenıyız okulda doğal olarak ders için yeni bilgisayarcı gelir artık