Almestin46' Alıntı:Bizim müdüre 9-3 çalışmak istediğimi söyledim tabi ki kabul etmedi, 8de başlayıp malesef 5 de çıkıyorumBuna itiraz etmenin keşke bir yolu olsa...
Almestin46' Alıntı:Bizim müdüre 9-3 çalışmak istediğimi söyledim tabi ki kabul etmedi, 8de başlayıp malesef 5 de çıkıyorumBuna itiraz etmenin keşke bir yolu olsa...
hocam siz 9-3 çalışmak istediğinizi söylemişsiniz, halbuki olması gereken bu dememişsiniz sanırım.. buna itiraz etmenin yolu bt rehberliği görevlendirme yazısı..yazıda adı geçen Erdoğan Petük ile de görüşüldü ve 30 saattir dedi.daha ne söylenebilir ki..Almestin46' Alıntı:Bizim müdüre 9-3 çalışmak istediğimi söyledim tabi ki kabul etmedi, 8de başlayıp malesef 5 de çıkıyorumBuna itiraz etmenin keşke bir yolu olsa...
Almestin46' Alıntı:arkadaşlar ben arada birşeyleri mi karıştırdım, Bilişim Teknolojileri formatör öğretmen ile BT rehberliği ayrı şeyler mi? Gelen yazıya baktım şimdi. BT Formatör Öğretmeni olarak görevlendirilmişim.Çalışma esasları da ekte; ondan da idarecilerin çalışma saatlerine uyar yazıyo eskisi gibi... İstanbul-Bağcılar da görev yapıyorum bu arada. konuyu net bilen biri açıklayabilir mi?
Almestin46' Alıntı:arkadaşlar ben arada birşeyleri mi karıştırdım, Bilişim Teknolojileri formatör öğretmen ile BT rehberliği ayrı şeyler mi? Gelen yazıya baktım şimdi. BT Formatör Öğretmeni olarak görevlendirilmişim.Çalışma esasları da ekte; ondan da idarecilerin çalışma saatlerine uyar yazıyo eskisi gibi... İstanbul-Bağcılar da görev yapıyorum bu arada. konuyu net bilen biri açıklayabilir mi?
Arkadaş istanbul'da..İstanbul'a hâla BT Rehberliği görevlendirme yazısı gelmediği(!) için formatör olması normal..kaybil' Alıntı:senin mem de yazıyı yanlış anlamış hocam yada işine geldiği gibi anlamış