Y ybilgin Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 572 17 Ekim 2012 #1 arkadaşlar bt rehberlik uygulaması başlayan var mı. bu arkadaşlardan egzersiz yapanlar varsa onayı ekleyebilir mi?
arkadaşlar bt rehberlik uygulaması başlayan var mı. bu arkadaşlardan egzersiz yapanlar varsa onayı ekleyebilir mi?
hacounter Aktif Üye Mesajlar 205 17 Ekim 2012 #2 artık yapılabiliyor olması gerekiyor bende yapmayı düşünüyorum
Y ybilgin Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 572 17 Ekim 2012 #3 hacounter' Alıntı: artık yapılabiliyor olması gerekiyor bende yapmayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... hocam bizim daha başlamadı idareye söyledim örnek istiyorlaro yüzden yapan arkadaşlar bizimle paylaşırlarsa iyi olur
hacounter' Alıntı: artık yapılabiliyor olması gerekiyor bende yapmayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... hocam bizim daha başlamadı idareye söyledim örnek istiyorlaro yüzden yapan arkadaşlar bizimle paylaşırlarsa iyi olur
evrim0626 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,224 18 Ekim 2012 #5 ben formatörken bile yaptım. şuan bt rehber değilim ama olsam yine yaparım. çalışma saatleriniz dışında sizi engelleyen durum yok
ben formatörken bile yaptım. şuan bt rehber değilim ama olsam yine yaparım. çalışma saatleriniz dışında sizi engelleyen durum yok
M mustafa5885 Aktif Üye Mesajlar 167 18 Ekim 2012 #6 egzersizler dönem başlangıcında belirlenmiyor mu?