Ek ders almayacaksam neden BTR olayim hocamBt olarak görevlendirilen ögretmenler bu pandemi sürecinde 18 saat ek ders alabilecek mi
Kaynak mi BTR yönetmeliğinde yazıyor 18 saat ek ders alır diye BTR onayı geldiyse tamamdır en büyük kaynak o zatenKaynak nedir hocam
Okulda full zamanlı durulmadığı için bize ödenmeyeceği söylendi.
Maaşını neye göre alıyoruz deyip kaynak sormak gibi birşey.Kaynak nedir hocam
Element uydurma işinde becerikli oldukları kadar kendi işlerinde becerikli olsalar...Okulda full zamanlı durulmadığı için bize ödenmeyeceği söylendi.
Rehber öğretmen duruyor mu oduyor? Yada kendileri duruyorlar mi da aliyorlar? Liyakatsiz idareciler heryerde. Alirsiniz hocam, arkadas yukarda paylasmis ilgili yeriOkulda full zamanlı durulmadığı için bize ödenmeyeceği söylendi.
Ben hafta içi 5 gün gidiyorum. Diğer öğretmenler dönüşümlü geliyor. Bana ödenecek hocam ama diğerlerini bilemem..Okulda full zamanlı durulmadığı için bize ödenmeyeceği söylendi.
Rehber öğretmenler duruyor mu okulda. Onlarda 18 saat alıyor.
Okulda full zamanlı durulmadığı için bize ödenmeyeceği söylendi.
O zaman niye BTR oldunuz hocamOkulda full zamanlı durulmadığı için bize ödenmeyeceği söylendi.
Telafide almayacaklar hocam, ders yılı baslamadi diye. İl oyle yapacakki doğrusu bence bu.Alıyorlar hocam,3 haftadır bir kere gördüm kendilerini ben hergun okuldayim
okulum eba destek noktası 31 Ağustos'tan bu yana 9-16 okuldayım. Genelleme yapmamak gerek.Telafide almayacaklar hocam, ders yılı baslamadi diye. İl oyle yapacakki doğrusu bence bu.
Okuldaki diğer öğretmenlerle karıştırmayın lütfen. bilgisayar öğretmeni olup BTR olmayan da var olan da var. BTR olarak görevlendirildiğin tarihten itibaren ekders başlar. 31 Ağustos itibari ile benim görevlendirmem valilik oluru ile başlamış ve o tarihten beridir neredeyse her gün okuldayım. Ekders nasıl olmaz.Telafide almayacaklar hocam, ders yılı baslamadi diye. İl oyle yapacakki doğrusu bence bu.
Okuldaki diğer öğretmenlerle karıştırmayın lütfen. bilgisayar öğretmeni olup BTR olmayan da var olan da var. BTR olarak görevlendirildiğin tarihten itibaren ekders başlar. 31 Ağustos itibari ile benim görevlendirmem valilik oluru ile başlamış ve o tarihten beridir neredeyse her gün okuldayım. Ekders nasıl olmaz.
okulum eba destek noktası 31 Ağustos'tan bu yana 9-16 okuldayım. Genelleme yapmamak gerek.
Hocam şu btr yönetmeliğini paylaşır mısınız? Btr ile ilgili gelen yazıları kastetmiyorum.Kaynak mi BTR yönetmeliğinde yazıyor 18 saat ek ders alır diye BTR onayı geldiyse tamamdır en büyük kaynak o zaten
eba destek noktası çalışma saatleri 16.00 itibariyle bitmiyor hocam. mesainizi ona bağladıysanız daha uzun kalmalısınız okulda. hem akşam ek ders ücreti de alırsınız.okulum eba destek noktası 31 Ağustos'tan bu yana 9-16 okuldayım. Genelleme yapmamak gerek.
ücret konusu sıkıntılı hocam, onay almanız lazım, büyük ihtimalle vermezler, verseler de maaş karşılığını doldurmayanlara öncelik verin diye bir sürü bahaneleri olur. btr'nin mesaisi okulun normal ders saatleridir, idareci gibi değildir. dolayısıyla diğer saatlerde eba destek noktasının açık olması okul idaresinin sorumluluğunda, ben de 16'dan sonra kalmıyorum.eba destek noktası çalışma saatleri 16.00 itibariyle bitmiyor hocam. mesainizi ona bağladıysanız daha uzun kalmalısınız okulda. hem akşam ek ders ücreti de alırsınız.