bt rehber öğretmenliği!

Kodla Büyü

blşmblşm

Aktif Üye
arkadaşlar bilişim teknolojileri öğetmenleri olarak hiç haketmediğimiz şeyler yaşadık,atandığımız andan beri.öğretmenlerden,idareden,hatta öğrencilerden.

formatörlükten(amelelikten) çok da bi farkı yok bu bt rehber öğretmenliğinin ama bence sevinilecek bir durum.üç beş okula gidip öğrencilere zorla ders dinletmeye çalışmaktansa; okulumda sabah gelir öğlen çıkarım daha iyi.bir çok arkadaşımız kabul etmesede bu zor günlerde olabilecek en iyi durum olmuştur.

evet hakettiğimiz bu değil.kesinlikle biz bu durumuda haketmiyoruz ama bizi öyle bi hale getirdilerki; inanın yaşadıklarımızın yanında bu süper bi durum bence....

hocam formatör öğretmenle bt rehber öğretmeninin yapacağı işler arasındaki fark nedir??

hocam daha önceleri formatörlükle ilgili bir tartışmada da yazmıştım 15 pc li bir laba 35-40 öğrenci sokupta öğretmencilik oynamaktansa mesai saatleri rehber öğretmen gibi olan ve görev tanımı açık formatörlük en iyisidir. Şu an tek sıkıntı norm sıkıntısıdır. Bu ders artık zorunlu olmayacağına göre, artık norm meselesi kaldı geriye ki en önemlisi tabi.

Bugün evdeydim gün boyu formu takip ettim,artık rehberlik konusundan kusucam :)

norm sorunu çözülürse teknolojinin rehberlikçileriyiz. Bence norm sorununa çözüm bulunabilir girdiğimiz ders saati değilde okulda bulanacağımız 30 saat girilirse norm olayı biter.

computing' Alıntı:
hocam daha önceleri formatörlükle ilgili bir tartışmada da yazmıştım 15 pc li bir laba 35-40 öğrenci sokupta öğretmencilik oynamaktansa mesai saatleri rehber öğretmen gibi olan ve görev tanımı açık formatörlük en iyisidir. Şu an tek sıkıntı norm sıkıntısıdır. Bu ders artık zorunlu olmayacağına göre, artık norm meselesi kaldı geriye ki en önemlisi tabi.

:alkis: :alkis: :alkis: :alkis: çoooook haklısınız hocam

yaptığımız tamı tamına "15 pc li,hatta 10 pc li bi laba 35-40 öğrenciyi sokup,öğretmencilik oynamak" !!!!

öğretmenliğimi yapamıyorum,bari rezil olmayım

BBNET
Geri