bt rehber öğretmenliği ders problemi

Kodla Büyü

crazyman

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar şimdi meslek lisesine btr atandımda burda bt öğretmeni yok 9.sınıflar secmeli ders seçilmiş ve resim öğretmeni giriyor onlara normalde nasıl olacak ben mi girmem gerekir yoksa eski hoca devammı edecek kimse bi, şey demedide bende birşey demedim sizce nasıl olur

crazyman' Alıntı:
arkadaşlar şimdi meslek lisesine btr atandımda burda bt öğretmeni yok 9.sınıflar secmeli ders seçilmiş ve resim öğretmeni giriyor onlara normalde nasıl olacak ben mi girmem gerekir yoksa eski hoca devammı edecek kimse bi, şey demedide bende birşey demedim sizce nasıl olur

hocam btr olarak o okula görevlendirme ile gittiyseniz yani kadronuz başka okulda o okulda bt rehberliği olarak görevlendirildiyseniz;bakanlıktan gelen yazıda ders nöbet vb verilemez yazıyordu.

Yanlış hatırlamıyosam yazıda bu durumu belirtmişti siz sadece o okulda bt rehberliği yapacaksınız.

Eğer kadronuz ordaysa ,kadronuzun olduğu okulda derse girmeniz gerekir.

achillus' Alıntı:
crazyman' Alıntı:

hocam btr olarak o okula görevlendirme ile gittiyseniz yani kadronuz başka okulda o okulda bt rehberliği olarak görevlendirildiyseniz;bakanlıktan gelen yazıda ders nöbet vb verilemez yazıyordu.

Yanlış hatırlamıyosam yazıda bu durumu belirtmişti siz sadece o okulda bt rehberliği yapacaksınız.

Eğer kadronuz ordaysa ,kadronuzun olduğu okulda derse girmeniz gerekir.
kadrom farklı okulda ben bu liseye görevlendirme geldim yani bende baktım kadromun oldugu okulda ders varsa girlir diyor yoksa görevlendşirme geldiğim okulda gireceksin demiyor orasını bende böyle anladım

Hocam Fatih Projesi için görevlendirildiğimiz okullarda tek işimiz etkileşimli tahtalara rehberlik etmek.Ders görevi dahil hiç bir görev verilmeyeceği yazıda açıkça belirtilmiş.Ben İstanbul ilindeyim bizim koordinatörlerimiz özellikle belirtti sadece tahtalarla ilgilenin başka bir işe karışmayın diye..

kadronuzun olduğu okulda ders varsa girersiniz hocam.. görevlendirme gittiğiniz okulda ders, kulüp, nöbet vb. şeyler verilemez.. görevlendirme esaslarında yazıyor.. kolay gelsin.

BBNET
Geri