BT rehber öğretmenlıgı nerelere görevlendirilir

Kodla Büyü

2011bilgisayar

Aktif Üye
arkadaşlar fatih projesinin başlamadığı okullara da görevlendırme yapıyorlar mı ? Benim kadrom çpl'de idare bana baskı ile form doldurttu bt rehber öğretmenlıgı için bende sadece kendı okulumu yazdım başka okul yazmadım.bizim idarede şöyle bir zihnıyet var sankı gelen her yazıya olumlu cevap vermemız gerekiyor gibi bir algı oluşmuş saçma sapan davranıyorlar.bizim çpl'ye henüz fatih projesıı gelmedı ama

hocam o zaman başka fatih projesi gelen okula valilik resen görevlediriyo sizi eger boşluk varsa yoksa kendi okulunuzda bt rehberi oluyorsunuz akıllı tahtalar olmasada.

bizim ilçeye henüz fatih projesı hiç gelmedı.Ama söyle bir durum var bız okulda 2 bt'cıyız.diğer arkadaşı da ressen yurt mudur yrd yaptılar.12 saat derse gırıryor arkadaş 28 saatte ben gırıyorum bır de koordınatör öğretmenım yine benı görevlendırırler mı acaba şimdi 27 saat ek ders alıyorum.o durumda daha fazla kalacagım okulda daha az ders alacağım.diyelım kı benı görevlendırdıler kabul etmeme ya da ıhtıraz etme hakkım olur mu.bir de benim sadece maaş karşılığının dışında ders kabul etmeme hakkım olur mu ?

Fatih projesi okulları dolmadıysa kendi okulunuzda görevlendirme alamazsınız diye biliyorum.Adana'da böyle işleyiş.

2011bilgisayar' Alıntı:
bizim ilçeye henüz fatih projesı hiç gelmedı.Ama söyle bir durum var bız okulda 2 bt'cıyız.diğer arkadaşı da ressen yurt mudur yrd yaptılar.12 saat derse gırıryor arkadaş 28 saatte ben gırıyorum bır de koordınatör öğretmenım yine benı görevlendırırler mı acaba şimdi 27 saat ek ders alıyorum.o durumda daha fazla kalacagım okulda daha az ders alacağım.diyelım kı benı görevlendırdıler kabul etmeme ya da ıhtıraz etme hakkım olur mu.bir de benim sadece maaş karşılığının dışında ders kabul etmeme hakkım olur mu ?
bana mebte görevlendirmeyi dilekçe verip iptal ettirebilirsiniz dediler zorunlu görevlendirmede olsa,
"15 saat maaş karşılığıdır alanında ders varsa 21 ssate kadar zorunludur alanında ders yoksa ve ayrıca isteğinde yoksa mesela 1 saat ders var.. o zman 1 saat derse girer maaşını hak edersin.. diğer okullarda eğitim bölgesinde ihtiyaç varsa 21 saate kadar alanında ders varsa girmek zorundasın.. diğer okullardada ders yok o zaman sadece alanında derse girer maaşını hak edersin.." alıntıdır bu kısım formda tartışılmış tayinci42 tarafından paylaşılmış

hocam o tartışmayı gördüm de onu bılıyorum meslekçiler için durumu anlayamadım ben 20 maaş karlışığı 24 zorunlu dıyor onu anlayamadım yanı 4 saat mı zorunlu 24 mu zorunlu.benım bundan anladığım 20 saat maaş karşılığı girecegım,4 saatte alanımda ders varsa gırecegım.çünkü ben kabul etmezsem koordınatörluk görevını de verebıleceklerı bir kişi yok nasıl olacak çok merak ediyorum .

Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Kararın "Ek ders görevi? başlıklı 6. maddesindeki hükümlere göre de Genel bilgi ve meslek dersleri öğretmenlerine 6 saati zorunlu olmak üzere haftada 15 saat, Atölye ve laboratuvar öğretmenlerine 20 saati zorunlu olmak üzere haftada 24 saat ek ders karşılığı derse girebilmekte

ben bu ifadenın ne demek istedıgın tam anlayamadım anlayan birisi açıklayabılır mı bana.bizim eger ders görevi varsa girmemiz gereken zorunlu ekders 20 saat mı yoksa 4 saat mı anlamadım

2011bilgisayar' Alıntı:
hocam o tartışmayı gördüm de onu bılıyorum meslekçiler için durumu anlayamadım ben 20 maaş karlışığı 24 zorunlu dıyor onu anlayamadım yanı 4 saat mı zorunlu 24 mu zorunlu.benım bundan anladığım 20 saat maaş karşılığı girecegım,4 saatte alanımda ders varsa gırecegım.çünkü ben kabul etmezsem koordınatörluk görevını de verebıleceklerı bir kişi yok nasıl olacak çok merak ediyorum .

meslek lisesinde meslek öğretmeniysen ne demeye başvurdun be hocam.

zorla olurmu bu iş ya. hemen yarın sabah ilk işin başvurunun iptali için dilekçe verip bunu elden takip edip başvurunu iptal ettirmek olsun.

kardeş hayır diyecek kadar cesaretiniz yok mu ya. hayır diyeceksin. bitti.

HOCAM BENIN BU OKULDA IKINCİ YILIM ÇOK ÇEKTİM İDAREDEN :( BEN YURTTA NÖBETÇİYDİM MÜDÜR BENI ARADI KAR TATİLİYDİ İDAREYE GELMENIZ GEREKIYOR DEDI GITTIM YAZI GELMİŞ HOCAM ACIL CEVAP VERMEMİZ GEREKIYOR DEDI TEK BİLİŞİMCİSİNİZ MECBUREN KABUL EDECEKSINIZ FALAN DEDI BASKI YAPTILAR BAYAN HOCA OLDUĞUM İÇİN UĞRAŞAMIYORUM GEÇEN YIL KARŞI ÇIKTIM ÇOK EZIYET ETTILER BANA . NASIL YAZAYIM DILEKÇEYİ HOCAM ŞUN GÖREVLENDIRMEM YAPILIP YAPILMADIĞI BELLI DEGIL.ACABA VERILMEME IHTIMALI VAR MI BANA.

BBNET
Geri