BT Rehber Öğretmene Ders Tamamlama Görevi

Kodla Büyü

tuana1981

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar 22. 09.2014 tarihinde Bt rehber öğretmen görevi ile başlamışken geçen cuma yani 26sında başka bir okulda ders tamamlama göreviyle görevlendirildiğim yazısı kurum net ile bana ulaştı. Zaten kendi okuluma 16 saat derse giriyorken üzerine başka bir okulda ders verilebilir mi acaba bu durumu yaşayan arkadaşlarımız var mı, ne yaptılar merak ediyorum, ilgilenirseniz sevinirim..

Siz valilik oluruyla btr olarak görevlendirilmişsiniz. Bunun üzerine nasıl sizi başka bir okula görevlendirebilirler ki ? O görevlendirmeyi yapan kişiye söyleyin btr olduğunuzu. Kesinlikle gitmemeniz gerekir.

Görev tanımınızda 15 saate kadar derse girebileceğiniz için bu görevlendirme, birilerinin işbilmezliği olmuş.
15 saat üzerindeki dersleriniz fahri olur. BTR iken bu görevi alamaz, göreve giderseniz de ücretini alamazsınız.
Size fazladan verecekleri görevin ücretini ödeyeceklerini taahhüt edebilirler ancak başka yetkililerin sizin için gelecekte fazladan gireceğiniz bu görev için zimmet çıkarmayacağını kimse garanti edemez.

Selamun aleyküm hocam eğer verilen görevi yaarsanız bu sadece devlete fahri bir hizmetiniz olur. Yok eğer yapmazsanız size Allah'ın izniyle kimse bir şey yapamaz.

böyle saçmalık mı olur hocam 16 alıyorum olayı bile önemli değil sen kendi okulunda 8 saat bt dersi ve üzerini diğer derslerle 15 saate tamamlıyorken btr ye geçtkten sonra diğer dersler dişer ve kaç satt bt dersin varsa o kadarına girersin geri kalan günlerde btr görevlendirildiğin okulda olursun ders saati tamamlama diye bişey yok btr de.

bunu söyleyen adamlara btr çalışma usul ve esasları yazısını göster o kadar

nöbet ve ders saati tamamlama muhabbetii çok konuşuluyor halbuki herşey net lütfen prim vermeyin iş bilmeyenlere

arkadaşlar özellikle nöbet ve ders saati konusunda taviz vermeyin zira yönetmelik biden yana aksini söyleyene yönetmeliği göster deyin o gösteremezse ki gösteremez siz gösterirsiniz

Görevlendirmeniz yapılmadan önce ders tamamlamayla ilgili işlemler yürütülmüştür ikisi aynı anda olmuş olabilir. Önce sözlü olarak durumu aktarın hocam, iptal işlemi yapılmazsa bt rehberliği ile ilgili mevzuatı ekleyerek dilekçe yazın. Valilik oluru ve Bakanlık emirleri varken bt rehberlik görevi öncelikli olacaktır.

Arkadaşlar buna benzer bir sıkıntı bizim bulunduğumuz bölge de de var. Kadromun bulunduğu köy okulunda 7 saat dersim var, başka bir okula BTR görevlendirmem yapıldı, başka bir okulda 6 saat daha ders verildi, bir başka okulda daha 2 saat görevlendirme verildi. Fakat hala bir günüm sabahtan, bir günümde öğleden sonra boş, bu aralarada biran evvel başka başka okullarda görevlendirme bekliyorum....

CosmoKRAMER' Alıntı:
yok hocam görev verilemez. hangi salak vermiş o görevi neye göre vermiş. ders tamamlama değil ki zaten 16 saat giriyorsun hem de BTRsin, iki kere olmaz bir durum.tam bir saçmalık....

:+1:

BBNET
Geri