BT Dersine İki Öğretmen Girmesi

Kodla Büyü

anavarza_81

Site Gezgini
Arkadaşlar müdür yardımcısı arkadaş yazı geldi bt derslerine de tek. tas. gibi iki öğretmen girebilecekmiş dedi ve ona göre normları güncellemişler fakat nette bununla ilgili bir yazı göremedim. Bilgisi olan varmı?

Sayın hocam dikkatli olun normu yükseltmek için bir bahane olabilir...
Ayrıca böyle bir şey olması için İlköğretim kurumlar yönetmeliğinin değişmesi lazım...

Henüz kabul görmemiş olsa da, derneğimizin resmi olarak böyle bir talebi uzun süredir mevcut:
http://www.bte.org.tr/siniflarin_bolunebilmesi.html

Bilişim Teknolojileri Dersinde Sınıfların Bölünebilmesi

Bilişim Teknolojileri Dersi öğretim programının hedeflenen amaçlara ulaşması ve dersin uygulama boyutunun desteklenebilmesi için sınıf ortamlarının düzenlenmesi gerekmektedir. Ülkemizin şartları düşünüldüğünde Teknoloji ve tasarım derslerinde ve meslek liselerinde olduğu gibi sınıfların bölünebilmesi öğretim programının, yeni donanım ihtiyacının hatta derslerde notla değerlendirme yapabilmenin bile ötesine geçmektedir.

Sınıfların gruplara ayrılmasına ilişkin isteğimiz Derneğimizin hazırladığı çalışma ile gerekçelendirilmiş ve Bakanlığımızın ilgili birimlerine sunulmuştur...

Lab . yok .
dolayısı ile 2 öğretmen işi zor
uygulamalı olsaydı tamam. çok iyi fikir

bu yazıyı görmezsem gözlerim açık gider

ayrıca tenoloji tasarım atölyesi de yok çoğu okulda ama yine uygun olursa bölünebilir diyor. bizim okulda 3 sınıf var ama bölemiyoruz mesela

bu konuda eski bir yönetmelik var proje okullarıyla ilgili sakın o yazı olmasın bu? aman dikkat bu yazı geçerliliğini yitirdi proje süresi diyor. Bir de meslek lisesini ilgilendiren yönetmeliği biliyorum. Sizde böyle bir durum varsa dikkatli olun derim çünkü özellkle ders ücreti alırsanız durum hayli can sıkıcı hale gelebilir.

BBNET
Geri