BT bölüm öğrencilerine kurs açmak

Kodla Büyü

bolubeyi

Aktif Üye
Hocalarım,meslek lisesi Bil. Tek. bölümü dersleri içeriğinde photoshop ve corel yok. Günümüz şartları göz önüne alındığında bu iki program yaygın olarak kullanılmakta. Kendi bölümümüz öğrencilerine bu iki programı kurs açarak anlatmak istiyoruz. Bu mümkünmüdür. Bu kursu başka bir kurs adı altındamı vermeliyiz. Çünkü direk photoshop ve corel diye kurslar yok diye biliyorum hayat boyu öğrenmede. bu arada okulumuz tam yıl tam gün kapsamında. Daha önceden böyle bir deneyimi olan arkadaşlardan yardım ve fikir bekliyorum.

AKADEMİA' Alıntı:
Hocam sayfayı okudum. çok güzel açıklamalarda bulunmuşun. Ama benim sıkıntım biraz farklı. İlçeden izin almada sıkıntımız yok.İlçe teklif etti zaten okula. HEM bağımsız olarak. Öğretmen ve öğrenci sayısı yönündende sıkıntımız yok. Bilişim öğrencilerine bilişim kursu açılamaz diye bir ibare yoktur sanırım. Hayat boyu öğrenmede Photoshop ve Corel kursları diye belirtilmiş kurslar yok. bunları biz kendimiz direk açabilirmiyiz. Planı kendimiz yaparız. Hayat boyu öğrenmeden bağımsız olarak. Oluyormu bu şekilde.

Tam gün, tam yıl kapsamında istediğiniz gibi, istediğiniz kişilere kurs açabilir, haftada 10 saate kadar ücret alabilirsiniz. Ancak kurs sonunda vereceğiniz sertifika konusunda çalıştığınız yerde nasıl bir yöntem uygulanıyor bilmiyorum, bu nedenle halk eğitimin kurslarından içerisinde photoshop, corel, 3dmax modüllerinin en az birinin geçtiği bir kurs adı altında, kursunuzu açarsanız daha iyi olur, içeriği siz ayarlarsınız. Sertifikaya da kursun adını yazarsınız, böylece sertifika çocukların daha çok işine yarar.
Planı kendiniz yapıp, öğrenci listesini hazırlayıp, idarenin üst yazısı ile ilçe MEM'e yollayın. 3 yıl önceki okulumda böyle kurslar açıyorduk, biz sadece öğrenci listesi ve planı hazırlayıp, idareye veriyor, idare geri kalan işleri hallediyordu. Nette kurs belgeleri, planları vs. şeklinde aratırsanız, muhtemelen bir şeylere ulaşabilirsiniz. Sadece bilişim kursları değil, başka kurslara da bakarsanız iyi olur.

yakuphan' Alıntı:
Tam gün, tam yıl kapsamında istediğiniz gibi, istediğiniz kişilere kurs açabilir, haftada 10 saate kadar ücret alabilirsiniz. Ancak kurs sonunda vereceğiniz sertifika konusunda çalıştığınız yerde nasıl bir yöntem uygulanıyor bilmiyorum, bu nedenle halk eğitimin kurslarından içerisinde photoshop, corel, 3dmax modüllerinin en az birinin geçtiği bir kurs adı altında, kursunuzu açarsanız daha iyi olur, içeriği siz ayarlarsınız. Sertifikaya da kursun adını yazarsınız, böylece sertifika çocukların daha çok işine yarar.
Planı kendiniz yapıp, öğrenci listesini hazırlayıp, idarenin üst yazısı ile ilçe MEM'e yollayın. 3 yıl önceki okulumda böyle kurslar açıyorduk, biz sadece öğrenci listesi ve planı hazırlayıp, idareye veriyor, idare geri kalan işleri hallediyordu. Nette kurs belgeleri, planları vs. şeklinde aratırsanız, muhtemelen bir şeylere ulaşabilirsiniz. Sadece bilişim kursları değil, başka kurslara da bakarsanız iyi olur.
teşekkürler hocam.

BBNET
Geri