A alimali54 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 404 25 Mart 2024 #1 Kocaeli senaryo 3'e göre yapılmıştır. kaynaklar: BilgeBT, bilisimnotlari.net, sifirbir kitabı ve kendim küçük resimlere tıklayarak önizleme yapabilirsiniz. Ekli dosyalar 2023 2024 II. dönem I. sınav.zip 2023 2024 II. dönem I. sınav.zip 258.5 KB · Görüntüleme: 805
Kocaeli senaryo 3'e göre yapılmıştır. kaynaklar: BilgeBT, bilisimnotlari.net, sifirbir kitabı ve kendim küçük resimlere tıklayarak önizleme yapabilirsiniz.
hakanharuny Aktif Üye Mesajlar 299 25 Mart 2024 #5 Elinize sağlık hocam.Acaba 5. sınıf yazılısı var mı?
A alimali54 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 404 25 Mart 2024 #6 hakanharuny' Alıntı: Elinize sağlık hocam.Acaba 5. sınıf yazılısı var mı? Genişletmek için tıkla ... O sınav haftaya bende, daha yapmadım hocam yaparsam eklerim.
hakanharuny' Alıntı: Elinize sağlık hocam.Acaba 5. sınıf yazılısı var mı? Genişletmek için tıkla ... O sınav haftaya bende, daha yapmadım hocam yaparsam eklerim.
hakoteknik Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 366 25 Mart 2024 #7 Çok güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık.
A alimali54 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 404 27 Mart 2024 #10 hakanharuny' Alıntı: Elinize sağlık hocam.Acaba 5. sınıf yazılısı var mı? Genişletmek için tıkla ... BT 5. Sınıf 2. dönem 1. yazılı soruları Kocaeli senaryo 3'e göre yapılmıştır. BilgeBT, bilisimnotlari.net başlıca kaynaklar küçük resimlere tıklayarak ön izleme yapabilirsiniz. www.bilgisayarbilisim.net
hakanharuny' Alıntı: Elinize sağlık hocam.Acaba 5. sınıf yazılısı var mı? Genişletmek için tıkla ... BT 5. Sınıf 2. dönem 1. yazılı soruları Kocaeli senaryo 3'e göre yapılmıştır. BilgeBT, bilisimnotlari.net başlıca kaynaklar küçük resimlere tıklayarak ön izleme yapabilirsiniz. www.bilgisayarbilisim.net