BROTHER YAZICI HAKKINDA BİLDİKLERİNİZ

Kodla Büyü

saimserin

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaş okulumuza bir yazıcı almayı düşünüyoruz.
http://www.vatanbilgisayar.com/Lazer%20Yazıcı/brother-hl2130-hl-2130-lazer-yazici/productdetails.aspx?I_ID=55831
yukarıdaki linkteki yazıcıyı almayı düşünüyorum.Üstelik toner de tam dolu.Yalnız Brother yazıcıyı daha önce hiç kullanmadım bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
Teşekkürler...

Bir yıldır brother ml 2040 yazıcı kullanıyorum. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Hatta kağıt bile sıkıştırmadı.

Hatta abartmıyım diye yazmadım. 4 adet okula aldık, 3 adet de öğretmenlerimiz brother yazıcı aldılar.

hocam geçen sene okuldaki bir arkadaş için almıştık hepsiburada dan. Kitap basacaktı üniversite okuyan çocuğu için
yazdırma hızı kalitesi çok iyi. tonerin tam dolu olması ayrı bir avantaj. Normal seviyede 1500 sayfa çıktı veriyor. Ayrıca üstünde Samsung gibi chip yok. Yani toneri doldurup kullanabilirsiniz. Toner üzerindeki DRUM 15000 sayfa ömrü var. Yani toneri 10 dolum sıkıntısız kullanabilirsiniz.
Fakat dolum yaptırırken güvenli ve sağlam bir yere yaptırmalısınız. Arkadaş geçen bi bilgisayarcıya doldurtmuş. Ya toner tozu kalitesiz yada dolum esnasında bir hata yapmışlar çıktıların orta bölümü biraz bulanık. Götürdüğü yer herhangi birşey yok demiş, başka bir yere götürdü, drum zarar görmüş demişler, şimdilik böyle kullanıyor.

Size nacizane tavsiyem bitmeyenkartus.com sitesini bir inceleyin. Ben yazıcım için kartuş ve dolum setleri aldım geçen, orada Brother'ın toneri kolay doldurulabilir lazer modeli var 2040 sanırım. Toner üzerine küçük bir tıpa benzeri yer yapmışlar, huni yardımıyla zahmetsiz doldurabilirsiniz evinizde. Yazıcım olmasa onu almayı düşünürdüm.

Benim tek yaşadığım problem çıktı alırken uzun bir çizgi şeklindeki kısma yazamıyor. Sanırım drumda bir problem var ama genel olarak memnunum...

bizde aldık gayet iyi özellikle tam dolu toner ve sonraki fiyatlar açısından. vatan bilgisayardan almıştık bizde anasınıfları bir yıldır sorunsuz kullanıyor

Bu yazıcıda toplam kaç sayfa yazdırıldığını nasıl öğrenebiliriz bilen varmı arkadaşlar?

yazıcı boştayken üstte yer alan butona 2-3 defa basın. yazıcı hakkında bütün bilgileri alırsınız

wertyu6' Alıntı:
Bu yazıcıda toplam kaç sayfa yazdırıldığını nasıl öğrenebiliriz bilen varmı arkadaşlar?
bir arkadaş 1500 sayfa diyor ama sanırım benim ki 2000 civarı çıkardı. alınabilecek güzel bir yazıcı chip falan sorunu yok doldur devam et işine.

mu_korkmaz' Alıntı:
yazıcı boştayken üstte yer alan butona 2-3 defa basın. yazıcı hakkında bütün bilgileri alırsınız

Hocam sınama sayfasından bahsediyorsunuz sanırım. Onu çıkardım onda yazmıyor kaç sayfa çıktı alındığı.

hocam 2130 un toneri 2040 gibi çipsiz değil bildiğim kadarıyla, bir de ilk tonere dolum yapılıp yapılmadığını sorun. Fakat toner fiyatı ucuz. Biz de DCP 7055 alanlar bu ilk tonerden dolayı sıkıntı yaşadılar.

hocam aldık artık, aldığımız yer dolum yapılabildiğini söyledi.
sınama sayfasında kaç sayfa çıktı alındığı yazmıyor buna çözüm arıyoruz.

Bizim müdür yardımcısının odasında var belli bir süre sonra kendiliğinden kapanıyor. Kapat-aç yapıyorum düzeliyor.

BBNET
Geri