branda kullananlar???

Kodla Büyü

nht268

Seçkin Üye
Seçkin Üye
1 ay kadar sonra bebeğimiz doğacak, haliyle izmirde oturan kayınvalidem 2-3 ay kadar gelip bizde kalacak. Arabasını getirmek istemiyor. Benden branda bulmamı istiyor. Ben bişey olmaz örtmeden bırak diyorum ama çok titiz kendileri illa örtecek. Araç binanın altında garajda duracak ama yanları açık bir alanda. Yağmur güneş almaz ama diğer her dış etkenlere açık. Üç ay kadar durduğu yerde branda ile dursa sıkıntı olur mu? Tavsiye edermisiniz?

branda yerine aracı takoza alsın, lastikler ezilmesin hocam. bide sana lastik maliyeti çıkmasın.haftada bir aracın marşa basıp çalıştıracak biri lazım akü boşalmasın. minumum 600 lastik, 150 branda, kayınvalidenin geliş gidiş masrafı, senin işin zor hocam: ) yada arabayıda kayınvalideni de al gel sen
hepsi bi yana yeni doğacak çocuğunuzu allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. allah analı babalı büyütsün

Teşekkür ederim, ben arabayla gelsin istiyorum zaten ama ikna edemedim. Araban zarar görür diyeyim bari ozman atlar gelir belki :)

Kardeşim eşin izinli olacak kendi başına halledebilir , sende mesaiden sonra koştur koştur onun yanına gider üç beş şeyin ucundan tutarsın , bizimde bebek bir ay sonra gelecek ama ben kayın valdeyede kendi annemede dedim herkes 15 gün dursun 9.ayın ortasında herkes evine hanım zaten izinli bi çocuga bakamazmı dedim ve onlarda kabul ettiler.

NE KENDİ ANNENE NEDE ONUN ANNESİNE GEREK YOK .... SEN GELME DESEN DAHA İYİ OLUR. ACİZANE FİKRİM

birandanin ambalajinda okumustum: 2-3 de bir acip havalandiir yaziyordu.ayrica yukarida bi arkadas akunun bitmemesi icin calistirilmali yazmis,fakat aracin durdugu yerde calismasi akuyu sarj etmez,hareket etmeli.bence oldugu gibi birakmali hic bisi olmaz,askerlik sirasinda 10 ay benzer bi garajda biraktim,aku bitmisti( zaten eskiydi) ve lastiklerin havasi yariya inmisti

İki seçenek sundum ya öylece örtmeden bırakacak yada arabayla gelecek. Dediğiniz gibi izmirin neminde 2-3 ay brandayla durması sıkıntı.

kendi düşen ağlamaz hocam madem öyle bin otobüse git onuda arabayıda al gel :D hanımı yolculuk sürecince sağlam bi tanıdıgına bırak nolur ne olmaz

g.cetin.66' Alıntı:
kendi düşen ağlamaz hocam madem öyle bin otobüse git onuda arabayıda al gel :D hanımı yolculuk sürecince sağlam bi tanıdıgına bırak nolur ne olmaz
Şöförlüğü iyidir hocam o konuda sıkıntı yok :D Bir buçuk saatlik yol zaten.

BBNET
Geri