Bozuk Tablet Yerine Başka Tablet

Kodla Büyü

egitimci.

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bir öğrencimizin tabletinde baştan beri sıkıntı vardı. Biz bu tablet yerine başka bir tablet verebiliyor muyuz? (sitede araştırdım ama bulamadım)

Bir de tabletlerdeki bence tek sorun mini usb girişi... doğru düzgün takamadıkları için 1-2 kişi kırmış... telefoncu orjinaliyle 20 tl ye değiştirebileceğini söylemiş ama yaptırırsa garantiden çıkar mı?

Hocam size fazla tablet gelmiş mi?Bize öğrenci sayısı ne ise o kadar tablet gelmiş hatta öğretmenlere de Öğretmen sayısı kadar gelmiş ben alamiyorum...

memek hocam elimde 7 tane fazla tablet var.. ben tabletleri dağıtmadan önce tek tek kontrol ettim hepsini ki arızalı varsa onları vermeyeyim 2 tanesi arızalı çıktı onlarda bende duruyor... bu öğrencinin tableti de kenarlarından arkaya doğru hafif esnetmezsen ekrana görüntü vermiyor...Devamlı o şekilde tutman gerekiyor.. Bende fazla var diye onu vereyim dedim ama sanırım veremiyorum... Vestellerde böyle bir sıkıntı yoktu verebiliyorduk...

egitimci.' Alıntı:
memek hocam elimde 7 tane fazla tablet var.. ben tabletleri dağıtmadan önce tek tek kontrol ettim hepsini ki arızalı varsa onları vermeyeyim 2 tanesi arızalı çıktı onlarda bende duruyor... bu öğrencinin tableti de kenarlarından arkaya doğru hafif esnetmezsen ekrana görüntü vermiyor...Devamlı o şekilde tutman gerekiyor.. Bende fazla var diye onu vereyim dedim ama sanırım veremiyorum... Vestellerde böyle bir sıkıntı yoktu verebiliyorduk...

Hocam neden pybs den arıza kısmına kaydedip, MNG kargoya telefon edip, okuldan kargoya teslim edip GARANTİ ye göndermiyorsunuz ki arızalı tabletleri.
Üstelik arızalı tabletler yerine yedeklerden veremezsiniz. o tabletler okula gelebilecek yeni öğrenciler için.

arıza kısmına kaydettim, göndereceğiz yarın kargoyla... sadece verebiliyor muyuz diye öğrenmek istedim başka bir amacı yok..

Hocam arı kaydı birak hiç işe girme sonra size patlar, bide eğer ilk siparişte okulunuz biraz fazla istememişse değiştirmen biraz zor, her tablet öğrencinin tcsi ile eşleştirildiği için değiştirmek zor.

Ben de arıza kaydına gönderdim fakat öğrenci T.C. si ile eşleştirdiğinden yedek tablet eşleşmedi. tablet@eba.gov.tr adresine durumu belirten mail attım
eski tablet seri no
yeni tablet seri no
ve öğrenci T.C. kimlik bilgilerini yolladım. Onlar eşleştirecelermiş. Biraz yoğun olduklarını söylediler en az 10 günü bulur dediler..

Eğer değiştirebilme imkanın olmuş olsaydı bile öğrencinin TC'sini ve onun üzerine kayıtlı olan seri numarasını pybs sistemi üzerinden sildirmen gerekecekti. Çünkü ikinci bir tablete aktivasyon yapmaya kalktığında "Bu TC kimlik numarası daha önceden kayıtlıdır" gibi bir hata ile karşılaşırsın. Deneyerek görebilirsiniz...

saraci41' Alıntı:
Ben de arıza kaydına gönderdim fakat öğrenci T.C. si ile eşleştirdiğinden yedek tablet eşleşmedi. tablet@eba.gov.tr adresine durumu belirten mail attım
eski tablet seri no
yeni tablet seri no
ve öğrenci T.C. kimlik bilgilerini yolladım. Onlar eşleştireceklermiş. Biraz yoğun olduklarını söylediler en az 10 günü bulur dediler..
bu iyiymiş bende bildireyim...

erkantuzcu' Alıntı:
Eğer değiştirebilme imkanın olmuş olsaydı bile öğrencinin TC'sini ve onun üzerine kayıtlı olan seri numarasını pybs sistemi üzerinden sildirmen gerekecekti. Çünkü ikinci bir tablete aktivasyon yapmaya kalktığında "Bu TC kimlik numarası daha önceden kayıtlıdır" gibi bir hata ile karşılaşırsın. Deneyerek görebilirsiniz...
denedik hocam aynen öyle diyor..

Garanti Kapsamı Dışına Çıkan Durumlar
1. Ürünün kullanıcı tarafından Kullanma Kılavuzu ve el kitaplarında yazılı talimatlara uygun kullanılmaması,
2. Cihazın hatalı taşımaya, neme ve ıslaklığa, aşırı sıcak ve soğuk gibi çevre şartlarına maruz bırakılması,
3. Ürünün firmamız tarafından yetkilendirilmemiş kişiler tarafından açılması veya onarılması, ihmal, kaza, bozma, uygun olmayan montaj ve bağlantılar nedeniyle hasar görmesi,
4. Doğal afetler, yangın, elektrik voltajlarındaki düzensizlikler veya buna benzer sebepler,
5. Besin veya sıvı maddelerinin ürün üzerine dökülmesi, kimyevi maddelere maruz bırakılması,
6. Ürünün kasa veya iç aksamlarının herhangi bir darbeye maruz kalması sonucu gözle görünen veya görünmeyen iç ve dış aksamlarında hasar oluşması,
7. Ürünün orjinal olmayan aksesuar ve diğer donanımlarla kullanılması neticesinde hasar oluşması,
8. Güvenli olmayan ve izin verilmemiş yazılımların neden olduğu hasar ve arızalar,
9. Servise gönderim sırasında hasar görmeyecek şekilde paketlenmemesi ve bu nedenle taşıma sırasında ürünlerin hasarlanması

farklı bir yere yaptırmayın sonraki büyük sıkıntılarda garanti kapsamında yapmaz.
diğer tableti ise garantiye gönderin seri numarasını kullanmadıysanız veya aktivasyon yapmadıysanız değiştirebilirsiniz ama aktivasyon varsa diğer tableti aktive ederken hata verecektir..

yahu zaten servisten gelmesi 10 günü bulmaz
ne komik cevap vermişler
ben şu ana kadar 3 tane arızalı tablet yolladım mng ile telpa ya
1 hafta sonra geldiler

BBNET
Geri