zysimsek' Alıntı:Hocam bırak şimdibu resim zaten yıllardır ortalıkta gezen ilginç türk resimleri fotolarından biri , sen bulmuş gibi burda şov yapma
uhaha:
jbc' Alıntı:Güzel bir fikir. Kablosuz fareleri nasıl değerlendireceğiz.
omd' Alıntı:Sağ tık yapınca farklı sol tuş yapınca farklı miktarda su akıtma özelliği var mı? Yada tekeri kaydırınca su miktarını ayarlasak mesela![]()
polwert' Alıntı:omd' Alıntı:Sağ tık yapınca farklı sol tuş yapınca farklı miktarda su akıtma özelliği var mı? Yada tekeri kaydırınca su miktarını ayarlasak mesela![]()
Çok yaratıcı... :alkis: öyle bişeyi ayarlayabilirsek yok satarız...uhaha:
gayet mantıklısivayseri' Alıntı:hocam bende bozuk internet kablolarının içindeki ince tellerle bilgisayarın arkasındaki kabloları toparlıyorum bağlıyorum.
bakıyım bi kaçıncı mesajda olay hortuma bağlanacak dedim serhat kardeşim bağlamış olayı Eywallah!sert_hard' Alıntı:fareyi sifona bağladık peki tamam da hortumu nereye bağlıyoruz?
omd' Alıntı:Sağ tık yapınca farklı sol tuş yapınca farklı miktarda su akıtma özelliği var mı? Yada tekeri kaydırınca su miktarını ayarlasak mesela![]()