maviakdenizim
Aktif Üye
Bir arkadasımın kadrosu Teknik ve meslek lisesinde. Duyunca bende çok şaşırdım, ama öyleymiş.Sizce nasıl geçmiştir??
maviakdenizim' Alıntı:Bir arkadasımın kadrosu Teknik ve meslek lisesinde. Duyunca bende çok şaşırdım, ama öyleymiş.Sizce nasıl geçmiştir??
ben 7yıl çalıştım meslek lisesinde şeflik hariç herşeyden yararlandım sonra kendi isteğimle il dışı ilköğretim istedim çoook pişmanım lise gibisi yokMcRAM' Alıntı:meslekçi kabul edilmiyorlar.30 saat ders+koordinatörlük yok+şeflik yok
AMen' Alıntı:Dersleri meslekçi arkadaşların çoğundan daha iyi anlatırım ama halen neden böyle bir ayrım var anlamış değilim. Bizi Web Programama alanına alsalar yeter.
kubracan06' Alıntı:AMen' Alıntı:Dersleri meslekçi arkadaşların çoğundan daha iyi anlatırım ama halen neden böyle bir ayrım var anlamış değilim. Bizi Web Programama alanına alsalar yeter.
hocam iş sadece web programlama ile bitmiyor işte. daha ne dersler var. bötecilerin bazı dersleri tefcilerden daha iyi kabul (web site, flash vs) lakin bir mikroişlemci , bir logic ve özellikle de elekronik dersleri hiç de kolay değil. özellikle elektronik derslerinin eğitimini almış olmak lazım bazı derslere girebilmek için.
ha böteci tefci ayırıma gerek var mı? yok bence. herkese bu tef de verilen dersleri ver, herkesi de her yere ata, yok sen suraya yok ben buraya demeye gerek yok. hepsi ortak olsa cok daha güzel bence.