BOTE'ci Teknik veya Meslek lisesinde görev yapabiliyormu?

Kodla Büyü

maviakdenizim

Aktif Üye
Bir arkadasımın kadrosu Teknik ve meslek lisesinde. Duyunca bende çok şaşırdım, ama öyleymiş.Sizce nasıl geçmiştir??

İlk atamada 21.tercih olarak sistem kendiğinden atayabiliyor o tür arkadaşlarımız var sonrasında ilköğretime falan çekiliyormuş ama bilmiyorum tam.2006-2007 senesinde de boteciler Meslek Liselerini tercih edebilmişti sonradan kaldırıldı

meslekçi kabul edilmiyorlar.30 saat ders+koordinatörlük yok+şeflik yok

maviakdenizim' Alıntı:
Bir arkadasımın kadrosu Teknik ve meslek lisesinde. Duyunca bende çok şaşırdım, ama öyleymiş.Sizce nasıl geçmiştir??

belki idarecidir hocam benim gibi :)

biz meslek liselerine atanamıyor değiliz aslında. sadece orda atölye derslerine girme hakkımız yok. yani laboratuvar öğretmeni olabiliyoruz ama meslek derslerine giremiyoruz. ama açılan kadrolarda meslek dersi için mi yoksa normal bilgisayar dersi öğretmeni için mi açıldığını bilmediğimiz için hiç yazmıyoruz. tabi ki ihtiyaç sebebiyle buralara atanan böte mezunların meslek derslerine de veriyorlar.

McRAM' Alıntı:
meslekçi kabul edilmiyorlar.30 saat ders+koordinatörlük yok+şeflik yok
ben 7yıl çalıştım meslek lisesinde şeflik hariç herşeyden yararlandım sonra kendi isteğimle il dışı ilköğretim istedim çoook pişmanım lise gibisi yok

Dersleri meslekçi arkadaşların çoğundan daha iyi anlatırım ama halen neden böyle bir ayrım var anlamış değilim. Bizi Web Programama alanına alsalar yeter.

AMen' Alıntı:
Dersleri meslekçi arkadaşların çoğundan daha iyi anlatırım ama halen neden böyle bir ayrım var anlamış değilim. Bizi Web Programama alanına alsalar yeter.

hocam iş sadece web programlama ile bitmiyor işte. daha ne dersler var. bötecilerin bazı dersleri tefcilerden daha iyi kabul (web site, flash vs) lakin bir mikroişlemci , bir logic ve özellikle de elekronik dersleri hiç de kolay değil. özellikle elektronik derslerinin eğitimini almış olmak lazım bazı derslere girebilmek için.
ha böteci tefci ayırıma gerek var mı? yok bence. herkese bu tef de verilen dersleri ver, herkesi de her yere ata, yok sen suraya yok ben buraya demeye gerek yok. hepsi ortak olsa cok daha güzel bence.

böteciyim norm fazlası atamalarda meslek lisesine atandım bnm gibi atanan 3 arkadaşım daha oldu birkaçtane de tercih dışı atanan arlkadaşım var meslek lisesine.30 saat ders +10 saatte hafta sonu açık lise varsa girebiliyorsunuz.30 saat dersin içinde koordinatörlük de alabiliyorsun.Mesela 16 saat ders 14 saat koordinatörlük gibi....Benim bu şekilde...

kubracan06' Alıntı:
AMen' Alıntı:

hocam iş sadece web programlama ile bitmiyor işte. daha ne dersler var. bötecilerin bazı dersleri tefcilerden daha iyi kabul (web site, flash vs) lakin bir mikroişlemci , bir logic ve özellikle de elekronik dersleri hiç de kolay değil. özellikle elektronik derslerinin eğitimini almış olmak lazım bazı derslere girebilmek için.
ha böteci tefci ayırıma gerek var mı? yok bence. herkese bu tef de verilen dersleri ver, herkesi de her yere ata, yok sen suraya yok ben buraya demeye gerek yok. hepsi ortak olsa cok daha güzel bence.

ağzına sağlık hocam.
belki bazı kibirli tefliler bu sözlerinden feyz alırlar.

ilk atamada atanmış arkadaşlar var yalnız il içi il dışı tayinlerde bu arkadaşlara meslek liseleri açılmıyordu.

bana 2006 da açıldığı gibi arkadaşım 2008 anadolu kadrosu ile atandı. beraber mutlu mesutuz.

peki ben bişey sorcam bilginiz varsa tabi. ilkokulda öğretmenim ve böteciyim. kendi okulumda 10 saat dersim var ve ilçe milli eğitim bana 10 saat kız meslekten ders vermiş.. bunun yanında buranın bilgisayarcısı full dolu. bana koordinatörlük teklif etti. staj yerlerini paylaşalım dedi. sizce bu olur mu? bunun yönetmeliği falan var mıdır yada en azından bilgisi olan? yardımcı olursanız sevinirim...

BBNET
Geri