G gececiler Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 387 15 Şubat 2012 #1 borsacı arkadaslar borsada hangi kağıtları takip ediyorsunuz?
M m_esen Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 332 15 Şubat 2012 #3 bilgisayar üzerine olan kağıtlar gidiyo hep onları takip et
G gececiler Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 387 15 Şubat 2012 #5 cefecan' Alıntı: Metro,thyoa Genişletmek için tıkla ... astalavista23' Alıntı: Anhyt boynr denta Genişletmek için tıkla ... hakkaten saglam gorunuyolar :+1: tesekkurler
cefecan' Alıntı: Metro,thyoa Genişletmek için tıkla ... astalavista23' Alıntı: Anhyt boynr denta Genişletmek için tıkla ... hakkaten saglam gorunuyolar :+1: tesekkurler
Aliosman_eser Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 750 15 Şubat 2012 #7 dagi deydim... yeni çıktım... şimdi afyon....
acer50 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,699 15 Şubat 2012 #8 hee metro çok sağlamdır galip ağa nın kağıdına da sağlam diyeni gördüm ya, ölsem gam yemem artık uhaha:
hee metro çok sağlamdır galip ağa nın kağıdına da sağlam diyeni gördüm ya, ölsem gam yemem artık uhaha:
serci2001 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 396 15 Şubat 2012 #9 facebookta xtraderx ile anahtar var kesinlikle borsa ile uğraşacak olan arkadaşın takip etmesini öneririm kendi iyiliği için
facebookta xtraderx ile anahtar var kesinlikle borsa ile uğraşacak olan arkadaşın takip etmesini öneririm kendi iyiliği için
B bellagio Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 546 15 Şubat 2012 #10 isctr garan ykbnk kısaca bankacılık batırmaz ama çok da zengin etmez
muratsarman Site Gezgini Mesajlar 76 15 Şubat 2012 #11 acer50' Alıntı: hee metro çok sağlamdır galip ağa nın kağıdına da sağlam diyeni gördüm ya, ölsem gam yemem artık uhaha: Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum )
acer50' Alıntı: hee metro çok sağlamdır galip ağa nın kağıdına da sağlam diyeni gördüm ya, ölsem gam yemem artık uhaha: Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum )