Borsa Ne Olur

Kodla Büyü

ogretmenokan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Slm arkadaşlar arabamı yeni saattım ve iki gün önce 15 bin tl tüm paramı borsaya yatırdım.İki gün içinde 800 TL zarar etti.Yorumlar 76000 tabanından yukarıya 86 bini test edeceği yönündeyi.Haydi dün dünyada düştü bugün dünya yükselişte Türkiye düşüşte anlayan arkadaşlar nolur sizce???

Endeks 76,650 / 78,300 aralığındaki hareketine devam ediyor . Aşağı kırılım durumunda 75,000 ilk hedef seviye olacaktır .Kısa vadede 77,150 / 78,500 direnç bölgesi olarak görülmektedir..

77.000 desteğine kadar geri çekilen İMKB’de yurt dışı piyasalar eşliğinde satıcılı seyrin devam ettiği gözlenmektedir. İMKB2’de kısa vadeli teknik göstergelerin yeniden satıcılı seyre döndüğü gözlenmektedir. Yurt dışı piyasalar yakından takip edilecek olmakla birlikte 77.000 desteğinin altında satıcılı seyirler hızlanabilir.

İlk destek 76,600- 76,300 aralığındadır. Sonraki destek ise 75,500’dür. Yukarı yönlü hareketlerde ilk direnç 78,000- 78,200 aralığındadır. Kısa vadeli 5 günlük ağırlıklı ortalama ve aşağı yönde kesilen uzun vadeli yükselen trend çizgisi bu bölgede bulunmaktadır. Sonraki direnç 78,700’dür.
DESTEKLER 76,600 75,500 75,000
DİRENÇLER 78,200 78,700 79,200

Alıntıdır(çok fazla siteden alıntı)
neyse hocam ne aldında alır almaz 800 tl yazdın, önümüzdeki ay temettü ayı neden temettü verecek hisselere dalmadınız. düşen endekse de gün bitene kadar dalınmamalı, bende çok fena zarardayım ancak eskiden kalma bir zarar, elimde biraz nakitle bekliyorum 2 aylık taşıyacağım bir temettü hissesi :mrgreen:

Hocam temettü ve bedelsiz verecek hisseleri nereden buluyorsunuz.
8-10 tane bedelsiz verecek olan hisse önerirmisiniz?

patari' Alıntı:
Endeks 76,650 / 78,300 aralığındaki hareketine devam ediyor . Aşağı kırılım durumunda 75,000 ilk hedef seviye olacaktır .Kısa vadede 77,150 / 78,500 direnç bölgesi olarak görülmektedir..

77.000 desteğine kadar geri çekilen İMKB’de yurt dışı piyasalar eşliğinde satıcılı seyrin devam ettiği gözlenmektedir. İMKB2’de kısa vadeli teknik göstergelerin yeniden satıcılı seyre döndüğü gözlenmektedir. Yurt dışı piyasalar yakından takip edilecek olmakla birlikte 77.000 desteğinin altında satıcılı seyirler hızlanabilir.

İlk destek 76,600- 76,300 aralığındadır. Sonraki destek ise 75,500’dür. Yukarı yönlü hareketlerde ilk direnç 78,000- 78,200 aralığındadır. Kısa vadeli 5 günlük ağırlıklı ortalama ve aşağı yönde kesilen uzun vadeli yükselen trend çizgisi bu bölgede bulunmaktadır. Sonraki direnç 78,700’dür.
DESTEKLER 76,600 75,500 75,000
DİRENÇLER 78,200 78,700 79,200

Alıntıdır(çok fazla siteden alıntı)
neyse hocam ne aldında alır almaz 800 tl yazdın, önümüzdeki ay temettü ayı neden temettü verecek hisselere dalmadınız. düşen endekse de gün bitene kadar dalınmamalı, bende çok fena zarardayım ancak eskiden kalma bir zarar, elimde biraz nakitle bekliyorum 2 aylık taşıyacağım bir temettü hissesi :mrgreen:

Ulusal Teknoloji Endex Fonu ulusal 30 fonu aldım.2 ay sürem var.78.800 lerdeydi aldığımda.İnşallah kurtarır kendini.Bir aydan beri borsa düşüşte.Hiç böyle olduğunu görmemşitim.Ben alınca mı oldu :scared:

Hocam borsa saniyelik bir oyun ve şu varki küçük oynayıcılar her zaman kaybetmeye mahkum gibi bişey. ekonomi okusaydık bu işin arkasında olurdum ama Gündüz biz okuldayken borsa açık. Ve kar etmek için anlık hareket edilmeli

borsa zaten balondu biraz söndü
75 bin altına inerse 63-65 bin küsürlere kadar yolu var
yani 80 e çıkar 70 e iner

büyük firmaların 2013 sonu tahmini 73000 ona göre....

COBOL' Alıntı:
Hocam temettü ve bedelsiz verecek hisseleri nereden buluyorsunuz.
8-10 tane bedelsiz verecek olan hisse önerirmisiniz?
Hocam aşağıdaki linkte bütün aracı kurumlarnı temettü hisselerinden beklentilerine kadar açıklamışlar, hepsini karşılaştırın ve ona göre hareket edin, hala bu listdeki bazı hisseler yüksek gibi geliyor. Hadi bol kazançlar.
bu işi bir oyun olarak görmek gerek çok fazla para yatırmayı doğru bulmuyorum, yani çoluk çocuğun rızkını veya yakın zamanda param çoğalsın diye düşünenler genelde hüsrana uğramıştır. bizlere göre değil, ancak benim gibi çocuk için biriktiren ve bu birikimi en az 5-6 yıllık bir yatırım olarak ayrıca aylık alımlar yapacaklar varsa tavsiye ederim. kriz olmadığı sürece kazançlı olur gibi geliyor tabi burada da risk büyük.Ben kendimce güne katılmış gibi 5-6 yıllık bir hisse alıyorum, her ay 100 tl den fazla da almıyorum. bakalım ne olacak. bol kazançlar

http://www.paraborsa.net/etiket/2013-te ... -hisseler/

ogretmenokan' Alıntı:
Slm arkadaşlar arabamı yeni saattım ve iki gün önce 15 bin tl tüm paramı borsaya yatırdım.İki gün içinde 800 TL zarar etti.Yorumlar 76000 tabanından yukarıya 86 bini test edeceği yönündeyi.Haydi dün dünyada düştü bugün dünya yükselişte Türkiye düşüşte anlayan arkadaşlar nolur sizce???
Borsa böyle birşey işte, anlamayanlar para yatıracak ki anlayanlar para kazansın. Eğer anlamıyorsanız ve bütün paranızı kaybetmek istemiyorsanız bence satın.

BBNET
Geri