BODRUM KATTA BT SINIFI...

Kodla Büyü

ersoypay

Üye
BT sınıfının bodrom katta olamayacağı ile ilgili mevzuatta bir madde var mı? bilenler bilgilendirirse sevinirim..

yeni okula taşınacağız da. beni bodrum kata atıyorlar :) bir yerlerde bodrum kata bt sınıfı yapılması uygun değil diye duymuştum. hatta meb den yazı filan varmış diye duymuştum. su baskını,elektrik, yangın vs. bu sebeplerden dolayı. düşündüğün zaman da mantıklı.

hocam maddesi var ama nedir bilmiyorum dayanağım şu geçen sene okula gelen bakanlık müfettişi kütüphane ve bt sınıfının giriş katta olması gerekiyor dedi. her kesin gözünün önünde olması her gelenin görebilmesi içinmiş. ama dediğim gibi hangi yönetmelik hangi maddedir bilmiyorum

bt sınıfları yüksek katlarda olur. sebebide su baskınları ve hırsızlıklara karşı korumaktır. bodrum katta bt sınıfı olmaz.

bununla ilgili bir yönetmelik maddesi veya bir yazı vardı sanırım hatırlıyorum. bodrumda olmaz bt sınıfı.

hocam ben bi ara okumuştum güneş görmeyen ve giriş katta olacak diye yazıyı bulabirsem paylaşırım sizinle.

benimki en üst katta yanında resim sınıfı, müzik sınıfı işlik sınıfı var okul kalabalık olmadığı için o genelde yukarda yalnızım :) kışın akşam olunca koca kat çok ıssız oluyor korkmuyor değilim :roll:

okullar hayat olsun projesi okullarında Bt sınıf ve kütüphanenin giriş katta olması gerekiyor hocam. okulunuz proje kapsamındaysa proje yi öne sürebilirsiniz.

BBNET
Geri