müdür yardımcısının boş derslerde öğrencileri bt sınıfına yollama ve her seferinde bana senin sınıfa alıyorum haberin olsun demesinden epeydir rahatsızdım bugün patlama noktasına geetirdi öğretmenler odasındayken 1 kez öğrenci yolladı bizim dersimiz boşmuş başımızda duracakmışınız diye la havre vela kuvvete çektim tabi sonra bi daha öğrenci gelince tepem attı gittim birde defteride yazacakmışım bu defteri niye ben yazıyorum dedim bu derse ben girmek zorunda değilim ki dedim...kim girecek bilişim sınıfında dedi boşta sınıf öğretmeni göndereceksiniz dedim yok ne yapalım dedi o zaman sen girip oturacaksın başlarında dedim ben boş ders öğretmeni değilimm dedim yine burası bilişim sınıfı sen durman gerekiyo gibi bişey söyledi git araştır nerde yazıyo benim bu derse girmek zorunda olduğum dedim..ben bundan sıonra bu derslerde durmam ne yaparsan yap dedim...şu an bu derslik duruyorum onuda derdimi sizinle paylaşmak içinn.... sabah sabah elim ayağım titredi bide öğrencilerin yanında tartıştım hoş olmadı pek...böyle bi zorunluluk yok değilmi arkadaşlar?