(bloomberg ht) BT Ogretmenleri icin son 24 saat..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yvzakblt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
mesajımızı yazdık akşam... tesadüfen haberim oldu...

Birçok arkadaşın haberi yoktu bence...

Katılımın azlığı ondan olabilir...

tweet attım..acil olarak her okula btr kadrosu verilmeli..yeter artık..

Arkadaşlar dersin zorunlu olmasını dile getirelim ama bu olmazsa en azından btr kadrosunu belirtelim. Kadro çözülürse gerisi ayrıntı. Mesajımızda atanmış kadrolu bt öğretmenlerinin norm sorunun çözülmesi resen atamayla aynı yılda birden fazla okul değiştiren kişileri örnek gösterelim kesin dille zorunlu olmayacağı söyleniyor. biz kadro sorunu çözülmüş gibi illa zorunlu olsun diyoruz. Şu durumda istenecek en mantıklı çözüm her okula bir btr kadrosu verilmesidir.

ya ben tweet attım görünmedi ? yeni kaydoldum - nedir eksiklik, tecrübeli arkadaşlar yardım

Hocam twitlerinize @AliCaatay etiketiyle başlayın. Örneğin

@AliCaatay bilişim dersleri zorunlu olmali bla bla bla...

Branşı bt olan öğretmenlere btr kadro su verilmeli(bt öğretmenlerine resen atama durdurulmalı)

atanamıyom' Alıntı:
Hocam twitlerinize @AliCaatay etiketiyle başlayın. Örneğin

@AliCaatay bilişim dersleri zorunlu olmali bla bla bla...

Dediğiniz gibi yapıyorum. Tweetlerimde attıklarım görünüyor fakat vatandaşın sayfasındaki tweetler de görünmüyor. Ayarlar kısmında da sıkıntı yok açık.

Hocam eğer ali çağatay twitinizi retweet ederse onun sayfasında da görebilirsiniz

sunucu sordu bilişim teknolojileri dersi zorunlu olacakmı bakan cümle bitmeden hayır dedi.sunucunun lafını ağzına tıkadı.iletişim felan deyip zırvaladı sunucu bilişim teknolojilerini soruyorum deyince aynı terane yok biliyorlar 2 senede teknoloji şöle böle. Gelende aynı gedende aynı.Diycem o ki bakan falan hikaye bakanlıkta bizim branşa karşı bir önyargı var.bakan değişsede sorun çözülmez

twit attım bende yarım saat aram varwit atmasıdı hemen girip attım herkes fırsatını buldukça en az 1 twit atması lazım hadi arkadaşlar

#BTÖğretmenleriGereklidir @AliCaatay birarada olursa daha iyi olur

BBNET
Geri