blog oluşşturmak için tavsiyeleriniz

Kodla Büyü

nese1982

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
mrb arkadaşlar.blog oluşturmak istiyorum. (kas hasatsı bi ilkokul öğrencisi için). kullanımı kolay ama güzel birşey olsun. hangisini tavsiye edersiniz.

en iyisi blogger. 3-4 yıldır kullanıyorum, başka bloglerı da kullandım beğenmedim. ücretsiz ve en çok eklenti & teması olan blogger. daha kullanışlı. kesinlikle tavsiye ederim.

Bence blogger
Çünkü:
Blogger kullanım kolaylığı çok kolay, kullanıcı sayısı olarak çok fazla. Herhangi bir sorununuzda yardım alabileceğiniz birçok yazı bulabiliyorsunuz. Tema olarak etrafta dolaşan ücretsiz güzel temalar bulunmakta.
Blogger nedir nerden başlarım derseniz bu konuda da yardım alabileceğiniz yazılar bulabilirsiniz.

Blogger google alt yapısı olduğu için uzun süre kullanabileceğinizi söyleyebilirim. Ancak sınırlılıklaıda bulunmakta. Bir wordpress gibi eklentileri, gelişmiş bir paneli bulunmamakta. Dosya olarak sadece resim dosyası yükleyebilirsiniz.

Eğer sadece yazı yayınlayayım kodlarla uğraşmayayım kafam rahat olsun derseniz tam size göre fakat ben kodlarla uğraşmayı seviyorum derseniz blogger size dar gelir.

Bence MEB hattından da açılan bir ücretsiz blog servisi bolun. Yanlış hatırlamıyorsam, blogger, wordpress.com gibi servisler yasaklı. Öğrenci yazdıklarını, okulda arkadaşlarına göstermek istediğinde apışıp, kalmasın.

Domain adresi alınca blogger meb engeline takılmıyor, rahatlıkla kullanabilirsiniz :+1:

Re: Ynt: blog oluşşturmak için tavsiyeleriniz

Google kimsenin aklına gelmiyormu?
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
siteadı.wordpress.com uzantılı domain ve hazır şablonlu host ücretsiz.Site yönetim paneli içinde hazır google blog
Sadece gmail hesabı yeterli. O da zaten ücretsiz

Blogger mu wordpress.com mi derseniz. Blogger derim. Bunca kişi blogger seçmesinin nedeni olmalı. Wordpress.com ücretsiz kısmı sizi bloggera göre daha çok kısıtlıyor.
Ben paramı bastırırım. Wordpress alırım derseniz. Wordpress alt yapısını zaten kimse tartışmıyor.

Re: Ynt: blog oluşşturmak için tavsiyeleriniz

COBOL' Alıntı:
Google kimsenin aklına gelmiyormu?
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
siteadı.wordpress.com uzantılı domain ve hazır şablonlu host ücretsiz.Site yönetim paneli içinde hazır google blog
Sadece gmail hesabı yeterli. O da zaten ücretsiz

https://tr.wordpress.com/

https://tr.wordpress.com/ adresinden ücretsiz başlayın.

Paranız fazla ise, seçeneğiniz daha geniştir.Piyasa serbest:)
Siz bilirsiniz.

BBNET
Geri