hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,472 25 Şubat 2014 #1 Yeni bir dizi başlamış sıkça karşılaşmaya başladım puanıda iyi görünüyor takip eden var mı? Detay. İmdb:8.2 Ekli dosyalar black sails.jpg 40.7 KB · Görüntüleme: 1,354
Yeni bir dizi başlamış sıkça karşılaşmaya başladım puanıda iyi görünüyor takip eden var mı? Detay. İmdb:8.2
bilisimci61 Üye Mesajlar 1,193 25 Şubat 2014 #2 izleyip tavsiye eden varsa benimde dikkatimi çekti dizi ama henüz başlamadım. yorumları bekliyorum...
izleyip tavsiye eden varsa benimde dikkatimi çekti dizi ama henüz başlamadım. yorumları bekliyorum...
M misso021 Site Gezgini Mesajlar 81 25 Şubat 2014 #4 black sails i izlemedim ama 1. sezonu biten da vinci nin şeytanlarını kesinlikle tavsiye ederim hocam.
black sails i izlemedim ama 1. sezonu biten da vinci nin şeytanlarını kesinlikle tavsiye ederim hocam.
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,472 18 Mart 2014 #5 Diziye başladım iyi gidiyor şuan 8.bölüm yayınlandı. Edit: 1.Sezon bitti. :lol:
chaos Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 302 2 Nisan 2014 #6 beni tek sezon kesmez final yapmış sürükleyici bir dizi arıyorum geçenler de luther'ı izledim bitti bu arlar dediğin gibi arayıştayım ..
beni tek sezon kesmez final yapmış sürükleyici bir dizi arıyorum geçenler de luther'ı izledim bitti bu arlar dediğin gibi arayıştayım ..