Arkadaşlar benim günlerdir düşündüğüm bir konu var. PKK nın BDP nin yolunu kestiği ve yarım saat boyunca propaganda yaptığı görüntüleri hatırlıyorsunuzdur.Yine bildiğimiz kadarıyla bu olay ülkemiz topraklarında gerçekleşen bir olay. Şimdi anlamakta zorlandığım olay yarım saat boyunca o teröristlere neden kimse müdahale edemiyor. Elinde sonsuz sınırsız güç olan koskoca devlet o yarım boyunca nerede yahu.Metrobüs mü bekliyor...Kar yok kış yok afet yok koskoca bir devlet en ücra noktaya 10 dk içinde gelemiyor mu ...Hadi geldi de kimseyi bulamadı diyelim hepsi birden kaçtı...Yahu kardeşim bu kaçan adamlar 1 saat boyunca nereye kadar kaçabilir.Dağlık bir alanda en fazla ne kadar yol olabilir...3-5 tavşan avcısı bile bu adamları çembere alıp işii bitirebilecekken koskoca devlet 15 dk içinde bu adamların leşlerini niye gelip gazetecilerin televizyonların önüne atmıyor...Öğrenciler kadınlar memurlar elinde değnek bile bulunmayan insanlar basın açıklaması yapamazken teröristler nasıl basın toplantısı yapabiliyor yahu...Bu ülke akıl tutulması mı yaşıyor...Benim sorumu herkes anladı sanırım .Özellikle Türkiye genç evlatlarını kaybederken Suriyedeki olaylarla ilgilenip, Suriyenin misilleme yaparak Pkk ya desteğini görmezden gelip, 40 yıllık ESAD' a ESET, ESET diyen arkdaşlarımız burada...Benim ricam bu arkadaşlardan ricam boynunda asılı duran yem torbalarını 5 dakikalığına bırkıp soruma vecap vermeleridir....Şimdiden Teşekkürler...