Birim(4.aşama) REDDETTİ - Eğitimde FATİH Projesi(T.K.)Kursu

Kodla Büyü

gokhanli

Aktif Üye
Birim : 08/05/2014 11.34.29 NECDET SARI Başvuru sayısı - ilin eğitmen ihtiyacı Reddedildi

İZMİR'de öğretmenlik yapıyorum. Bu ne demek oluyor bilen var mı acaba?
İzmir'de hiç ihtiyaç olmadığı anlamına mı geliyor :S

Gerekçe yazmış olmak için mi yazılıyor yoksa! Bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.

gokhanli' Alıntı:
Birim : 08/05/2014 11.34.29 NECDET SARI Başvuru sayısı - ilin eğitmen ihtiyacı Reddedildi

İZMİR'de öğretmenlik yapıyorum. Bu ne demek oluyor bilen var mı acaba?
İzmir'de hiç ihtiyaç olmadığı anlamına mı geliyor :S

Gerekçe yazmış olmak için mi yazılıyor yoksa! Bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.
Hangi ilçedesiniz bilemiyorum ama son zamanlarda açılan kurslar sonucu İzmir ilindeki Fatih Eğitmeni sayısı 100 ü geçti. 30 ilçe olduğu düşünülürse ilçe başına 3-4 eğitmen olur ortalama . Tabii ki bu sayı küçük ilçeler için 1-2 iken büyük ilçeler için 5-6 olmaktadır.
Bakanlık her ilde projeye dahil olan okul ve öğretmen sayısına göre illere belirli bir sayıda Fatih Eğitmeni kontenjanı belirliyor. İzmir deki sayı yeterli olduğu için Fatih Eğitmeni olmak için yaptığınız kurs başvurunuz reddedilmiştir.

ondan sonra öğretmen hizmetiçine gitmiyor derler..
:D

Ekli dosyalar

• Görüntü 1.png
    Görüntü 1.png
    20 KB · Görüntüleme: 976
Karabağlar ilçesinde görev yapıyorum ama ilden zaten başvurun ihtiyacımız var diyolar ama ankaradan dönüyor. Ankaradan görevlendirme yapacaklar herhalde :S

gokhanli' Alıntı:
Karabağlar ilçesinde görev yapıyorum ama ilden zaten başvurun ihtiyacımız var diyolar ama ankaradan dönüyor. Ankaradan görevlendirme yapacaklar herhalde :S
İlçenin büyüklüğüne göre fatih eğitmeni ihtiyacı değişiyor. Bazı ilçelerin ihtiyacı 7-8 iken bazı ilçelere 1-2 yetiyor. İl, ilçelere göre başvuruları inceliyor, ihtiyaç durumuna göre başvuruları kabul edilecekleri Ankara ya belirliyor. Onlarda oradan kabul veya reddediyorlar.

BBNET
Geri