Bir yılda kaç merkezi kursa katılabiliriz?

Kodla Büyü
Sayın Hocam,

Toplam 5 tane müracaat edebilirsiniz. Çıkıp çıkmayacağına ilgili birimler karar verir.

İyi çalışmalar.

Teşekkürler. Bir yıl içinde birden fazla katılım olmayacağı ile ilgili bir çok arkadaş fikir belirtmiş ve bununla ilgili 4 adım (ilgili birim) onayında reddedilen çok arkadaş olunca kafam karıştı.

Bir yılda kendi başvurunuzla 1 tane kabul edilir hocam. Onun haricinde devam kurslarında yada resen alınan durumlarda alındığı kadar gidersiniz :)

hocam buna dikkat ediyorlar genelde. Ama 5 eğitime başvuru hakkınız var. Eğitimi onaylayan sizin kaç eğitim aldığınızı görüyor. kısmet :D

Peki arkadaşlar ben bir kursa resen alınmıştım şimdi ikinci kurs için başvuru 4 aşamadan (ilgili birim) onaylanmış. 5. aşamada iptal olma ihtimali nedir? Ne zaman 5. Aşama sonucu gösterilir?

hocam kursa 1 -2 hafta kala 5. onayı veriyorlar, bazen de ikisini de veriyorlar, onayı yapana göre değişiyor. 5. onay olmadan bilet almayın.

Kurstan yolluk ve yevmiyenizi alabilmeniz için kursun onaylanması yeterli değil. Mutlaka İl MEM'den onay yazınızı almanız gerekir.

habibocak' Alıntı:
Kurstan yolluk ve yevmiyenizi alabilmeniz için kursun onaylanması yeterli değil. Mutlaka İl MEM'den onay yazınızı almanız gerekir.
İl MEM'den onay alınmasına geçen yıla kadar gerek yoktu, bu da yeni mi çıktı?
Eylül ayında gittiğimde eğitimin yapıldığı yere herhangi bir belge götürmedim, yolluk ve yevmiyemi de aldım.
5 Merkezi hizmetiçi eğitimine katılabilirsiniz. Normalde yılda bir kez katılabilirsiniz. Ancak bazı eğitimler birkaç kademeden oluşmakta, bunların birincisine giderseniz, o yıl içerisindeki ikinci ve üçüncüsüne de gidebilirsiniz. Geçen yıllarda Sistem yönetimi kursu vardı 3 aşamadan oluşuyorda, aynı yıl içerisinde hepsine gitmiştim.
Ayrıca bazen farklı birimlerin düzenlediği eğitimlere başvurursanız, ikisi de çıkabiliyor. Çünkü her birim kendi kursunu kendi onaylıyor.
Örneğin, eğitek'in düzenlediği bir kursa ve mesleki eğitimin düzenlediği bir kursa başvurursanız ikisi de onaylanabilir ve gitme şansınız olabilir.

en fazla 5 ama kurslar birbirinin devamı niteliğindeyse daha fazla da alabilirsiniz...

BBNET
Geri