Bu gün +905537879508 nolu telefondan arandım. Numarayı zihnimde çok sorgulamadan açtım. Bir bayan halk banktan aradığını hesabıma yurt dışından girilip eft yapıldığını bu işlemi şüpheli buldukları için beni aradığını söyledi. O an siz hangi numaradan arandığınızı unutup hesabınızdan "şüpheli EFT" olayına kitleniyorsunuz. Sonra bana ait bir kaç bilgimi paylaştı ki hepsi doğru
. Daha sonra eft'nin blokesi için onayım gerektiğini bunun için de sesli olarak internet bankacılığımı dondurduğumu ve sonuna internet bankacılığı şifremi sinyal sesinden sonra söylememi istedi ki işte o zaman ayıktım. Terbiyem çerçevesinde kendilerinin bu yaptıklarının doğru olmadığını ifade ettim. Sonrasında telefonu kapattı. Aman dikkat. Beni dolandıramazlar demeyin...
. Daha sonra eft'nin blokesi için onayım gerektiğini bunun için de sesli olarak internet bankacılığımı dondurduğumu ve sonuna internet bankacılığı şifremi sinyal sesinden sonra söylememi istedi ki işte o zaman ayıktım. Terbiyem çerçevesinde kendilerinin bu yaptıklarının doğru olmadığını ifade ettim. Sonrasında telefonu kapattı. Aman dikkat. Beni dolandıramazlar demeyin...

Haberlerde her gün memura zam haberi yapılınca adamlar öğretmenleri hedef tahtasına koydu zannedersem