yasarcan' Alıntı:tavuklusu yok mu bunun
oldukça güzel bir oyun hocam elinize sağlık
oklar bazen yavaş bazen hızlı gidiyor birde havada giden okun yönünü değiştirebiliyoruz![]()
xefsanex' Alıntı:Bu örnekde benden olsun arkadaşlar. Kuş vurmaca oyunu..
Ne demek hocam, sakıncası yok ekleyebilirsiniz.girdap08' Alıntı:
zodiac' Alıntı:xefsanex' Alıntı:Bu örnekde benden olsun arkadaşlar. Kuş vurmaca oyunu..
hocam elinize sağlık, kuş vurma oyununun exe sini herhalde compiler ile aldınız, bende yapıyorum ama hata veriyor, ico da sorun varmış, siz nasıl hallettiniz bu sorunu, bir de kuş vurma oyununun exe halinin simgesini nasıl değiştirdiniz?
xefsanex' Alıntı:zodiac' Alıntı:xefsanex' Alıntı:Bu örnekde benden olsun arkadaşlar. Kuş vurmaca oyunu..
hocam elinize sağlık, kuş vurma oyununun exe sini herhalde compiler ile aldınız, bende yapıyorum ama hata veriyor, ico da sorun varmış, siz nasıl hallettiniz bu sorunu, bir de kuş vurma oyununun exe halinin simgesini nasıl değiştirdiniz?
Evet compiler ile aldım hocam ama bende hata vermedi. Zaten programda ico dosyası istiyor, bende int.ten ico uzantılı dosya indirip yerini gösterdim. Compiler simgeyi otomatik olarak değiştiriyor.
zodiac' Alıntı:xefsanex' Alıntı:zodiac' Alıntı:xefsanex' Alıntı:Bu örnekde benden olsun arkadaşlar. Kuş vurmaca oyunu..
Evet compiler ile aldım hocam ama bende hata vermedi. Zaten programda ico dosyası istiyor, bende int.ten ico uzantılı dosya indirip yerini gösterdim. Compiler simgeyi otomatik olarak değiştiriyor.
hocam işte o netten ico uzantılı dosyayı burda paylaşabilir misiniz lütfen, teşekkürler