al satçı ağzı değil hocam ondandır ballandırmadım adana ağzı bizimkihasari' Alıntı:İlan açıklaması tehtitkar olmuş bak vaz gecerim ona göre...![]()
hayırlı ise satılsın hocam satılırsa sıfır almayı düşünüyorum satılmazsa devamnetame' Alıntı:gideri olan araba satılır hocam, alıcısını çabuk bulur bence sizin araba, hayırlı satışlar
hocam ben çabuk sıkılıyorum kullandığım arabalardan bugüne kadar ikinci el alıp 1 seneyi bulmadan satıyorum eğer satarsam sıfır alıp bide öyle deneyeyim diyorum.....zlatanibo' Alıntı:hatchback olaydı iyidi hemen müşteri olurdum , modeline ve temizliğine göre fiyat çok iyi bence o parayı verseler de satmayın yazık olur![]()
hocam bu modeller aslında hatcback kadar küçük ne sedan kadar büyük ikisinin ortası birşey hatcback en çok park konusunda avanyajlı bu modellerde sedan kasalara göre kısa olduğu için park konusunda sıkıntı olmuyor zaten..agd85' Alıntı:hocam hatchback bakıyorum almak için ama arabada tip olarak hoşuma gitmedi değil :+1:
yok hocam bir süreliğine erteledim...........bir yerden arsa alma durumum oluştu onu araştırıyorum bir kaç gün içinde arsa sahibine ulaşabilirsem arsayı alacam elimdeki para arsaya giderse satmanın anlamı olmayacak....iş olmazsa yine arabayı satacamReyhanli' Alıntı:hocam sattın mı ilan yok ortada