Bir satılık araç ta benden

Kodla Büyü
2011 otomatik konfort paketli astralar bu fiyatlara satılırken sizinki biraz fazla olmuş hocam. Ayrıca otomatik astralarda ESP, Çekiş Kontrol SistemiPlus (TCPlus), Manevra kontrol mantığı (UCL), Spor Sürüş Modu ve Yokuş Kalkış Desteği (HSA) gibi çok önemli olan güvenlik özellikleri standart olarak sunulurken, sizinkinde bu özellikler hiç bir pakette yoktur. Piyasa yüksek fakat, gerçekten satma niyetiniz varsa, biraz fiyat düşürmeniz gerekiyor.

Hayırlı satışlar...

aynı araç essentia konfor paket 2013 gözümün önünde sıfır km ve sadece 2013 trafiğe çıkışlı diye 36500 tl ye gitti alamadım içimde kaldı sadece 3 ay önce

alanyah' Alıntı:
aynı araç essentia konfor paket 2013 gözümün önünde sıfır km ve sadece 2013 trafiğe çıkışlı diye 36500 tl ye gitti alamadım içimde kaldı sadece 3 ay önce
hocam 3 ay önceki fiyatlarla şimdiki arasında fark var. ayrıca 36500 fiyatı 2012 fiyatı, bir yanlışınız olmalı....
bu araba güzel araç, ben de kullanıyorum, piyasası da var ama arkadaş yüksek yazmış
benimkinin bu arabaya göre artıları ->> 2012 ekim çıkışlı, boya yok, hasar kaydı yok, otomatik ve 9000 km'de henüz. arkadaşın verdiği fiyata anca yaklaşır...

bence de biraz tuzlu olmuş sanki ben de yazın satıcam ama satarken alıcıyı da düşünelim bence yeri geliyor hem alıcı oluyoruz hem satıcı oluyoruz değeri ne ise onu yazalım derim

EğitimTR' Alıntı:
bence de biraz tuzlu olmuş sanki ben de yazın satıcam ama satarken alıcıyı da düşünelim bence yeri geliyor hem alıcı oluyoruz hem satıcı oluyoruz değeri ne ise onu yazalım derim

:+1: :+1:

ayıptır yaa :x hem fiyatını yüksek yazıcan birde diycen yabancıya gitmesin meslektaşıma zümreme gitsin diycen buraya ilanı koycan sonra millet laf söyleyince utanmadan cevap vericen :!:

BBNET
Geri