Istanbulda bir öğretmen arkadaş daha zıvanadan çıktı. Kitapla öğrenci dövdü diye. Sizde durum nasil. Öğrenciler melek mi
![]()
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan Öğretmenlere 24 Kasım Sürprizi: Özel Tasarlanmış Önlükler Belli Oldu İddiası!
Milli Eğitim Bakanlığı, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde öğretmenlere özel tasarlanmış önlükler hediye edeceğini duyurmuştu. Sosyal medyada paylaşılan bilgilere göre, MEB'in öğretmenlere vereceği önlük, görselleri paylaşıldı.www.kamudanhaber.net
Zorunlu eğitim ilkokulla sınırlandırılırsa eğitim başta olmak üzere ekonomi, asayiş gibi pek çok alanda rahatlama olacak, sorunlar azalacaktır.Kesinlikle zorunlu eğitim ilkokuldan sonra olmamalı, okuma yazma ve 4 işlem bilsin yeterli. Okumayacak çocuğu kazanmak adına hem okuyacak çocukları kaybediyoruz hem de okumayacak çocuğu kazanamıyoruz.
hocam bununla ilgili ayrı bir konu açmak lazım![]()
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan Öğretmenlere 24 Kasım Sürprizi: Özel Tasarlanmış Önlükler Belli Oldu İddiası!
Milli Eğitim Bakanlığı, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde öğretmenlere özel tasarlanmış önlükler hediye edeceğini duyurmuştu. Sosyal medyada paylaşılan bilgilere göre, MEB'in öğretmenlere vereceği önlük, görselleri paylaşıldı.www.kamudanhaber.net