M msa Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 319 18 Aralık 2015 #1 Eski bilgisayarlarda boot sorunu yaşadım ama yeni bir bilgisayarda ilk defa yaşıyorum. Boot edilebilen bir flash bellek yeni bir masaüstü bilgisayarda çalışmıyor. Hata mesajı şu şekilde "A read error occurred" Sebebi nedir? Bilen var mı acaba?
Eski bilgisayarlarda boot sorunu yaşadım ama yeni bir bilgisayarda ilk defa yaşıyorum. Boot edilebilen bir flash bellek yeni bir masaüstü bilgisayarda çalışmıyor. Hata mesajı şu şekilde "A read error occurred" Sebebi nedir? Bilen var mı acaba?
elrond Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,728 18 Aralık 2015 #2 Sistem yeniyse uefi desteğiyle ve uefi desteği olmadan boot seçeneği oluyor flash larda. İki seçeneği de deneyerek boot et
Sistem yeniyse uefi desteğiyle ve uefi desteği olmadan boot seçeneği oluyor flash larda. İki seçeneği de deneyerek boot et
M msa Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 319 18 Aralık 2015 #3 Hocam sistem yeni ama çok yeni değil. Biosta öyle bir ayar yok. Bios ayarlarını da çok karıştırdım ama bir şey bulamadım.
Hocam sistem yeni ama çok yeni değil. Biosta öyle bir ayar yok. Bios ayarlarını da çok karıştırdım ama bir şey bulamadım.
M msa Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 319 19 Aralık 2015 #5 Secure boot ayarı uefi bios ta bulunmuyor mu? Benim bilgisayarda uefi bios yok. Ben yeni bilgisayar derken hata ettim heralde. Çok yeni değil
Secure boot ayarı uefi bios ta bulunmuyor mu? Benim bilgisayarda uefi bios yok. Ben yeni bilgisayar derken hata ettim heralde. Çok yeni değil