internette sıklaşmaya başlayan bir muhabbet...
kezban kime denir?...bu konu hakkında her yerde yazılar varmış yeni yeni keşfettim...
açıklamak gerekirse :
dünyanın sadece kendi etrafında döndüğünü zanneden,tüm dünyada sadece tek kız olduğunu zanneden,gereksiz tripler yapan
basit ve çalınma espiriler yapan,umulmadık hayaller peşinde koşan,bir erkeğin adres sorduğu sırada kendisine asıldığı zanneden
facebook iletisi hiç boş kalmayan,su içse bile facebooka ileti olarak yazan,
benim düğünüm havuz başında olacak,teo ve şebo gelecek,balo şeklinde olacak diyen ama genelde plastik masa ve sandalyeli ,limonata ve pasta dağıtılan bir belediye düğün salonunda evliliğini noktalayan kızlara denir..
açıkcası bu tür kızlara çok rastlıyorum
... tahminim o ki herkesin facebook listesinde vardır böyle tipler..
yanlış anlaşılmasın erkek kezbanlar da var tabi
...bu konu hakkında kitap bile yazılmış...http://kezbanistan.blogspot.com/
ilgimi çekti çoğu yerde doğru söyleniyor
kezban kime denir?...bu konu hakkında her yerde yazılar varmış yeni yeni keşfettim...
açıklamak gerekirse :
dünyanın sadece kendi etrafında döndüğünü zanneden,tüm dünyada sadece tek kız olduğunu zanneden,gereksiz tripler yapan
basit ve çalınma espiriler yapan,umulmadık hayaller peşinde koşan,bir erkeğin adres sorduğu sırada kendisine asıldığı zanneden
facebook iletisi hiç boş kalmayan,su içse bile facebooka ileti olarak yazan,
benim düğünüm havuz başında olacak,teo ve şebo gelecek,balo şeklinde olacak diyen ama genelde plastik masa ve sandalyeli ,limonata ve pasta dağıtılan bir belediye düğün salonunda evliliğini noktalayan kızlara denir..
açıkcası bu tür kızlara çok rastlıyorum

yanlış anlaşılmasın erkek kezbanlar da var tabi

ilgimi çekti çoğu yerde doğru söyleniyor